Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Nechutný prípad z Bratislavy: Muž na zastávke obťažoval malé dievča! Polícia ho už stotožnila

Ilustračné foto Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

BRATISLAVA - Polícia upozornila na nechutný prípad z Bratislavy. Starší muž mal ešte v nedeľu popoludní na zastávke MHD obťažovať maloleté dievča. Najskôr sa jej začal nemravne prihovárať a následne ju mal násilne objať a chytať za vlasy, na čo maloletá zareagovala útekom. Vyšetrovateľ aktuálne zisťuje totožnosť doposiaľ neznámeho páchateľa a obracia sa na verejnosť.

AKTUALIZÁCIA 16:34 Ako polícia informovala muža sa už podarilo stotožniť.

archívne video

Opitý agresívny muž odmietol opustiť poštu: Napadol SBS-kára, policajti sa s ním nemaznali (Zdroj: FB/Městská policie hl. m. Prahy)

Poverený príslušník štvrtého bratislavského okresu vyšetruje okolnosti trestného činu výtržníctva, ktorého sa dopustil doposiaľ neznámy páchateľ. „Dňa 10.03.2024 v čase okolo 15:30 h na zastávke MHD Borská – smer Dúbravka – Karlova Ves mal pristúpiť k maloletej osobe ženského pohlavia, ktorej sa mal začať nemravne prihovárať a následne ju mal násilne objať a chytať za vlasy, na čo maloletá zareagovala útekom,“ informuje polícia.

Muž má približne 50 až 60 rokov, je vysoký cca 175 – 185 cm, tmavšej pleti, má dlhé čierne vlasy, dlhšiu šedivú bradu, hnedé oči a chýba mu väčšina zubov. Oblečenú mal čiernu šiltovku, čiernu vetrovku, svetlé maskáčové nohavice a obuté čierne topánky. Na chrbte mal čierny ruksak.

Nechutný prípad z Bratislavy:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Polícia SR - Bratislavský kraj)

„Touto cestou vyzývame občanov, ktorí majú akékoľvek informácie k totožnosti muža na priložených fotografiách, k jeho súčasnému pohybu alebo pobytu, aby nám ich oznámili na bezplatnom čísle polície 158, osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení prípadne formou súkromnej správy na FB profile polície,“ vyzýva polícia.

Viac o téme: Obťažovanie detíPolícia SR - Bratislavský krajZastávka MHD
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu