Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

AKTUÁLNE Dráma na východe Slovenska: Žena bodla muža a potom opitá havarovala! Boli pri tom vraj aj deti

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: TASR - Pavol Zachar)

KOŠICE - Na východe Slovenska došlo k dráme. V jednom z bytov v mestskej časti Košice-Šaca zaútočila žena po hádke na 28-ročného muža nožom, následne podľa medializovaných informácií sadla za volant pod vplyvom alkoholu a havarovala. Zraneného muža previezli do nemocnice. Polícia už prípad vyšetruje.

archívne video 

V jednom z bratislavských bytov našli telo ženy bez známok života (Zdroj: Topky/Ján Zemiar)

Polícia vyšetruje bodnutie muža, ku ktorému malo dôjsť uplynulú noc v jednom z bytov v košickej mestskej časti (MČ) Šaca. Potvrdila to hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru (KR PZ) v Košiciach Lenka Ivanová s tým, že podozrivú osobu zadržali.

Polícia prijala v utorok okolo 2.00 h oznámenie, že v danom byte sa má nachádzať osoba s bodnými zraneniami. "Hodnovernosť oznámenia sa po príchode policajtov na miesto potvrdila, na mieste sa už nachádzala posádka rýchlej zdravotnej pomoci (RZP), ktorá zranenú osobu eskortovala do nemocnice," spresnila s tým, že muž podľa predbežnej lekárskej správy utrpel zranenia v oblasti hrudníka s doposiaľ nešpecifikovanou dobou liečenia a práceneschopnosti.

Podozrivá osoba, ktorá ho mala bodnúť, sa už na mieste činu nenachádzala. Policajti ju vypátrali na jednej z ulíc v uvedenej MČ, kde ju zadržali a obmedzili na osobnej slobode. Polícia sa o alkohole za volantom nezmienila. "Keďže v tomto prípade išlo o útok na životne dôležitý orgán, vec prevzal vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície Okresného riaditeľstva PZ v Košiciach, ktorý vykonáva potrebné procesné úkony smerujúce k náležitému objasneniu skutku, prípadne k vzneseniu obvinenia," dodala Ivanová.

Ako prvý o tom informoval portál tvnoviny.sk, podľa ktorého mala žena po útoku údajne sadnúť za volant pod vplyvom alkoholu aj s deťmi a spôsobiť dopravnú nehodu. Podľa TV Joj susedia v noci počuli krik, ale až ráno zistili, čo sa stalo. Manželia majú spolu dve deti. V byte bývali len pár rokov a podľa susedov s nimi neboli žiadne problémy.

 

Viac o téme: HádkaKošice-Šaca
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu