Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Tragédia v Trnave: Novoročná smrť vo výťahu, 80-ročnej žene už nebolo pomoci!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: TASR/Pavol Zachar, Getty Images)

TRNAVA - Záchranné zložky v Trnave zasahovali počas silvestrovskej noci, keď vo výťahu jednej z bytoviek našli 80-ročnú pani bez známok života. Nešťastná udalosť sa odohrala krátko po polnoci, keď väčšina ľudí oslavovala príchod Nového roka.

archívne video

Tragédia v Bratislave! V zaseknutom výťahu zomrelo batoľa, žena je ťažko zranená (Zdroj: Topky/Ján Zemiar)

Ako prvá o tom informovala TV JOJ. Podľa televízie sa incident stal vo chvíli, keď sa výťah, v ktorom sa nachádzala žena, zasekol. Podľa dostupných informácií sa zdá, že 80-ročná žena sa pokúsila otvoriť dvere výťahu, aby sa dostala von. V tomto momente sa však výťah mal pohnúť, čo viedlo k tragickým následkom. Ženu našli bez známok života.

"Trnavskí policajti boli, krátko po polnoci, privolaní do bytového domu na trnavskom sídlisku Prednádražie, kde bola vo výťahu nájdená 80 ročná pani bez známok života. Podľa prvotných informácii nie je vylúčené, že by mohlo ísť o nešťastnú udalosť," uvádza polícia na sociálnej sieti. 

Polícia okamžite začala s vyšetrovaním prípadu a rozhodla sa iniciovať trestné stíhanie pre trestný čin usmrtenia. Zatiaľ nie je jasné, čo spôsobilo zaseknutie zariadenia a ako sa tragédia mohla stať. Táto tragédia pripomína dôležitosť pravidelnej údržby výťahov a bezpečnostných opatrení v obytných budovách.

Viac o téme: SilvesterVýťahTrnavaTragédiaSmrť
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu