Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Mikuláš v parlamente: Poďakovanie Pellegriniho a takto súbor odignoroval Matoviča! Pani, ste trápna, neudržal sa

(Zdroj: FB/Hlas-SD)

BRATISLAVA - Do parlamentu dnes zavítali deti z folklórneho súboru. Oblečené v krojoch spievali a koledovali. Predseda parlamentu Peter Pellegrini im za vystúpenie na pôde Národnej rady SR poďakoval. Situáciu krátko na to využil predseda hnutia Slovensko Igor Matovič, ktorý to v úzadí celé sledoval. Pristúpil k folklórnemu súboru, začal ukazovať na odchádzajúceho Petra Pellegriniho.

„Deti aby ste vedeli. Tento pán je klamár... ,“ prihováral sa deťom, ktoré sa mu už otáčali chrbtom. Diskusia ešte prebehla medzi zjavnou šéfkou folklórneho súboru v kroji. "Toto je prosím vás čert," povedala deťom a snažila sa ich dostať od neho preč. Matovič jej nakoniec povedal: „Pani vy ste veľmi trápna. Takto zneužiť deti, to je naozaj hanba.“

Mikulášske vystúpenie folklórneho súboru v parlamente (Zdroj: FB/Hlas-SD)

Pohoršenie zo správania Matoviča neskrýval ani Hlas SD. Na sociálnej sieti sa obul do lídra hnutia Slovensko. „Toto je scéna z dnešného parlamentu. Poďakovanie Petra Pellegriniho deťom z folklórneho súboru za pekné mikulášske vystúpenie. A hneď potom sa prejaví Igor Matovič, ktorý neváha na šírenie nenávisti zneužiť akúkoľvek príležitosť – ani deti na sviatok Mikuláša,“ napísal Hlas – SD.

Viac o téme: KoledyMatovičPellegriniNárodná rada SR
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu