Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Hrôzostrašná nehoda v hlavnom meste! Električka zrazila kuriéra známej spoločnosti

Ilustračné foto Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto (Zdroj: FB/Polícia SR - Bratislavský kraj)

BRATISLAVA - Hrôzostrašná nehoda sa stala vo štvrtok vo večerných hodinách v hlavnom meste. Električka mala zraziť kuriéra známej spoločnosti. Na mieste zasahovali všetky záchranné zložky.

Archívne video: Nehoda na Košickej ulici v Bratislave

Nehoda na Košickej ulici v Bratislave (Zdroj: Topky/ Maarty)

K nešťastnej kolízii električky s kuriérom známej spoločnosti na donášku jedla došlo 30.11. vo večerných hodinách v Bratislave na Miletičovej pri obchodnom centre OC Central. Podľa informácií noviny.sk na mieste zasahovali všetky záchranné zložky.

Informáciu potvrdil aj bratislavský hovorca polície Michal Szeiff. "Počas jazdy električky mestskej hromadnej dopravy v úseku Miletičovej ulici v smere na Trnavské Mýto v blízkosti nákupného centra vošiel náhle do jazdnej dráhy električky cyklista s ruksakom jednej z kuriérskych spoločností prepravy jedla. Vodič električky zrážke už zabrániť nedokázal," opísal Szeiff. Policajti u vodiča električky nezistili prítomnosť alkoholu v dychu. Poverený policajt v tejto súvislosti začal trestné stíhanie vo veci prečinu ublíženia na zdraví. Presné príčiny, ako aj okolnosti nehody sú predmetom vyšetrovania.

Hrôzostrašná nehoda v hlavnom
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: FB/Polícia SR - Bratislavský kraj)

Polícia apeluje na všetkých účastníkov cestnej premávky, aby boli opatrní, disciplinovaní a predvídaví. Zároveň apeluje aj na chodcov, cyklistov a osoby na kolobežkách, aby sa pred vstupom na cestu presvedčili, že svojím pohybom na vozovke neohrozia seba ani ostatných účastníkov cestnej premávky.

Viac o téme: NehodaKuriérBratislavaZáchranné zložky
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu