Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Tragická nehoda v Trebišove si vyžiadala život 54-ročného muža: Polícia vedie trestné stíhanie

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Facebook/Polícia SR - Košický kraj)

TREBIŠOV - Po zrážke s ďalším autom a následnom náraze do stĺpu prišiel v pondelok ráno v Trebišove o život 54-ročný vodič. Polícia v súvislosti s tým začala trestné stíhanie pre trestný čin usmrtenia. Informovala o tom košická krajská policajná hovorkyňa Lenka Ivanová.

K tragickej dopravne nehode došlo krátko po 6.00 h. Vodič išiel autom zn. Škoda Octavia po dvojpruhovej ceste po Cukrovarskej ulici v smere od mestskej časti Milhostov do mesta. "Z doposiaľ nezistených príčin a nezisteným spôsobom prešiel pri odbočovaní vľavo do protismernej, dvojpruhovej časti cesty," spresnila Ivanová.

Archívne video: Dopravná nehoda R1

Dopravná nehoda R1 (Zdroj: Tip čitateľa)

V tom istom čase išlo v opačnom smere auto zn. Mitsubishi Outlander, ktoré viedol 30-ročný vodič. Po bočnej zrážke obe autá vymrštilo mimo cestu. Mitsubishi Outlander prešlo cez trávnatú plochu a cez chodník. Prednou časťou narazilo do oplotenia areálu firmy. Škoda Octavia narazila do betónového stĺpu elektrického vedenia, pričom vodič tohto vozidla zraneniam na mieste podľahol.

Tragická nehoda v Trebišove
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Košický kraj)

Mladší vodič utrpel ľahké zranenia. Prítomnosť alkoholu v jeho dychu nezistili. To, či bol pod vplyvom alkoholu alebo iných návykových látok nebohý vodič, budú zisťovať pri pitve. Bližšie podrobnosti nehody vrátane miery zavinenia sú predmetom ďalšieho vyšetrovania.

Viac o téme: Dopravné nehodyPolícia TragédieTrebišovMuž
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu