Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Nitrianski policajti zadržali muža podozrivého z drogovej trestnej činnosti

Nitrianski policajti zadržali muža podozrivého z drogovej trestnej činnosti Zobraziť galériu (2)
Nitrianski policajti zadržali muža podozrivého z drogovej trestnej činnosti (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Nitriansky kraj)

NITRA - Policajti služby kriminálnej polície Okresného riaditeľstva Policajného zboru (PZ) v Nitre zadržali a obvinili 33-ročného muža podozrivého z drogovej trestnej činnosti. Muž mal predávať pervitín konzumentom v meste Zlaté Moravce a v jeho blízkom okolí, informovalo Krajské riaditeľstvo PZ v Nitre.

archívne video

Polícia zadržala osoby podozrivé z drogovej trestnej činnosti (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj)

Pri prehliadke motorového vozidla a bytu podozrivého našli policajti rôzne zabalenú bielu kryštalickú látku, z ktorej bolo podľa predbežného vyjadrenia znalcov možné pripraviť najmenej 37 dávok metamfetamínu. Našli aj sušené rastlinné časti rastliny rodu Cannabis, z ktorých bolo možné pripraviť najmenej tri dávky marihuany. Následným dokazovaním sa potvrdilo, že zadržaný muž je dôvodne podozrivý z predaja drog viacerým konzumentom.

Nitrianski policajti zadržali muža podozrivého z drogovej trestnej činnosti
Zobraziť galériu (2)
Nitrianski policajti zadržali muža podozrivého z drogovej trestnej činnosti  (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Nitriansky kraj)

Vyšetrovateľ Odboru kriminálnej polície Krajského riaditeľstva PZ v Nitre vzniesol obvinenie pre obzvlášť závažný zločin nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držanie a obchodovanie s nimi. V prípade dokázania viny hrozí v zmysle Trestného zákona trest odňatia slobody na 10 až 15 rokov. Po vykonaní nevyhnutných procesných úkonov vyšetrovateľ predloží spis prokurátorovi s podnetom na vzatie obvineného do väzby.

Viac o téme: Polícia Drogová činnosťNitraDrogyMuž
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu