Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

AKTUÁLNE V byte našli mŕtve telo mladej ženy: Susedia počuli hádku, plač a prišlo aj na bitku

(Zdroj: Topky)

NOVÉ MESTO NAD VÁHOM - Polícia aktuálne zasahuje v byte na Športovej ulici v Novom Meste nad Váhom. V byte našli telo mladej ženy bez známok života.

Hrôzostrašný pohľad sa naskytol trenčianskym policajtom. V byte v Novom Meste nad Váhom na Športovej ulici našli telo mladej ženy bez známok života. Na mieste zasahuje polícia.

Archívne video: Pátranie po tele zavraždenej Katariny M. (†48) na hladine Slapskej priehrady

Pátranie po tele zavraždenej Katariny M. (†48) na hladine Slapskej priehrady (Zdroj: Facebook/Policie České republiky)

"Na základe doteraz zistených skutočností bolo v byte na Športovej ulici nájdené telo mladej ženy bez známok života. Polícia je na mieste, kde prebiehajú počiatočné úkony. Okolnosti a príčiny tragickej udalosti sú v štádiu vyšetrovania a z uvedeného dôvodu nie je možné nateraz poskytnúť viac informácií," informovali o tom muži zákona na sociálnej sieti. 

Hádky aj násilie boli na dennom poriadku

Podľa informácií portálu tvnoviny.sk malo ísť o 21-ročnú žeenu, ktorá žila v byte s 25-ročným priateľom. Jej nebohé telo bolo nájdené v noci zo štvrtka na piatok. Susedia prehovorili, že hádky boli medzi dvojicou bežné a nechýbalo ani násilie. Aj tragédii mal predchádzať konflikt, z bytu bolo počuť krik, plač a prišlo aj k bitke. 

Muž, ktorého policajti už zadržali, tvrdí, že sa pohádali vo štvrtok okolo desiatej večer a potom išli spať. Po tom, ako sa zobudil, bola vraj už jeho priateľka mŕtva. 

Viac o téme: Mŕtve teloPolícia Nové Mesto nad Váhom
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu