Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Nicholsonová po niekoľkých mesiacoch opäť radikálne zmenila svoj imidž: Takto sa predviedla po neúspešných voľbách!

Nicholsonová zahodila dredy a opäť má novú vizáž. Zobraziť galériu (3)
Nicholsonová zahodila dredy a opäť má novú vizáž. (Zdroj: Instagram.com/lucia_duris_nicholsonova)

BRUSEL/BRATISLAVA - Známa europoslankyňa a predsedníčka neúspešnej strany Jablko vo voľbách 2023 sa po viacerých mesiacoch rozhodla opäť zmeniť svoj imidž. Za jej politickú kariéru sme boli svedkami už hneď niekoľkých zmien vizáže a vlasov. Teraz opäť prišla jedna z nich a ide o vlasy. Nicholsonová sa tak opäť ukázala na verejnosti v novom šate a zahodila svoje niekoľkomesačné dredy, ktoré ju vraj už nadobro vyčerpali.

archívne video

Lucia Ďuriš Nicholsonová v Európskom parlamente o nariadení proti sexuálnemu zneužívaniu detí v online priestore (Zdroj: TASR/Jaromír Novak)

Nicholsonová, ktorá sa ako politička preslávila nosením dredov, sa po niekoľkých rokoch rozhodla dať tomuto imidžu zbohom. Svoj plán aj s fotografiami na sociálnej sieti zrealizovala a odprezentovala verejnosti so slovami: "Už ma dredy vyčerpali.".

Nicholsonová po niekoľkých mesiacoch
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram.com/lucia_duris_nicholsonova)

Štýl vlasov mení veľmi často

Nicholsonovej účesy sme pritom už v minulosti mapovali, a veru, musíme uznať, že je to jedna z mála poslankýň, ktorá nevydrží dlhé obdobie bez zmeny vlasov. Poslednou zastávkou boli práve spomínané dredy, ktoré nahodila v roku 2020.

Nadobro končí nielen v europarlamente, ale aj v politike

Europoslankyni sa okrem toho budúci rok v júni končí mandát v Bruseli. Jej kariéra v slovenskom parlamente vyzerá tiež neúspešne, keďže jej strane Jablko sa na kandidátke Demokratov rovnako nepodarilo uspieť. Nicholsonová potom už avizovala, že sa o ďalšie volebné obdobie pokúšať v Bruseli nebude a celkovo z politiky odchádza. Dôvod je jasný - pretože je z nej vraj frustrovaná.

Nicholsonová po niekoľkých mesiacoch
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram.com/lucia_duris_nicholsonova)

Viac o téme: VoľbyZmena imidžuLucia Ďuriš Nicholsonová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu