Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Polícia zadržala desať osôb podozrivých z drogovej trestnej činnosti

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: TASR - Pavol Zachar)

BRATISLAVA - Bratislavskí policajti zadržali vo štvrtok (2. 11.) desať osôb podozrivých z drogovej trestnej činnosti. Vykonali 11 domových prehliadok a osem prehliadok nebytových priestorov. Počas nich zaistili omamné a psychotropné látky. TASR o tom informoval hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru (PZ) v Bratislave Michal Szeiff.

Polícia zadržala osoby podozrivé z drogovej trestnej činnosti (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj)

K drogovej trestnej činnosti malo dochádzať najmä v obciach Ivanka pri Dunaji, Zálesie a Rovinka v Bratislavskom kraji. Okrem drog zaistili policajti aj ďalšie predmety dôležité pre trestné konanie. "Vyšetrovateľ Odboru kriminálnej polície Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave v tejto súvislosti už vzniesol obvinenie z prečinu, zločinu a obzvlášť závažného zločinu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držania a obchodovania s nimi spáchaného formou spolupáchateľstva celkovo siedmim osobám," priblížil Szeiff.

Obvinení si mali podľa polície po dlhšiu dobu zadovažovať a prechovávať omamné a psychotropné látky, najmä marihuanu a kokaín. Tie následne po telefonáte distribuovali konečným užívateľom za finančnú odplatu.

Viac o téme: PolíciaDrogyZadržanie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu