Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Nitrianski policajti v priebehu štvrť hodiny vypátrali muža podozrivého z lúpeže

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Nitriansky kraj)

NITRA - Nitrianskym policajtom sa v priebehu 15 minút podarilo vypátrať páchateľa, ktorý mal na návšteve napadnúť a okradnúť 26-ročného muža. Ako uviedla polícia, k činu došlo na ulici Ľudovíta Okánika v Nitre, kde napadnutá obeť kričala v zamknutom byte o pomoc.

Archívne video:

Podvodník pripravil seniorku o celoživotné úspory (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj)

Po príchode na miesto policajti zistili, že mladý muž bol okradnutý neznámou osobou vo svojom byte. "Oznamovateľ si dohodol stretnutie s druhým mužom cez sociálnu sieť. V byte ho však mal neznámy muž napadnúť a následne mu zobral mobilný telefón, prihlasovacie údaje do internetbankingu a aj kľúče od bytu, v ktorom poškodeného zamkol," informovala polícia.

Nitrianski policajti v priebehu
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Nitriansky kraj)

Na základe kamerových záznamov sa zasahujúcej hliadke podarilo stotožniť útočníka. "Ukázalo sa, že ide o 34-ročného muža z Nitry. Policajné hliadky sa následne presunuli na adresu podozrivého. Byt patrí jeho priateľke, ktorá opakovane odmietala byt otvoriť. Po opakovaných výzvach policajti vošli do bytu aj napriek tomu, že zvnútra bol k dverám pritlačený nábytok. V byte boli tri osoby, medzi nimi aj podozrivý. Našli sa tu aj veci pochádzajúce z trestnej činnosti," uviedla polícia. Ako doplnila, páchateľ bol zadržaný a policajný vyšetrovateľ začal trestné stíhanie pre trestný čin lúpeže.

Viac o téme: ZlodejPolícia Krádež
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu