Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Ďalší podvod na dôchodcoch! Podvodník pripravil 91-ročnú seniorku o 7-tisíc eur

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Žilinský kraj)

BRATISLAVA - Podvodník pripravil 91-ročnú seniorku o 7000 eur. Pod zámienkou, že jej syn spôsobil dopravnú nehodu, pri ktorej utrpel zranenia malý chlapec, žiadal podvodník od ženy hotovosť. Polícia prosí o pomoc pri stotožnení neznámeho muža na zverejnenom videu na sociálnej sieti, ktorý by mohol napomôcť pri objasnení trestného činu. Informoval bratislavský krajský policajný hovorca Michal Szeiff.

Podvodník pripravil 91-ročnú seniorku o 7-tisíc eur (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj)

Priblížil, že podvodník seniorku kontaktoval telefonicky a požadoval od nej vložiť peniaze do igelitky. "Igelitku následne vyhodila v zmysle inštrukcií z balkóna. Až následne sa dozvedela, že sa stala obeťou podvodníka," dodal. Obracia sa na verejnosť, aby sa v prípade akýchkoľvek informácií vedúcich k stotožneniu osoby na videu obrátili na políciu.

Polícia varuje dôchodcov

Policajti opätovne vyzvali seniorov, aby boli obozretní voči neznámym osobám, ktoré ich telefonicky kontaktujú z rôznych príčin a informácie si overili u svojich blízkych. A tiež, aby nevyberali a nedávali peniaze osobám, ktoré nepoznajú. Pri podozrení treba kontaktovať políciu na čísle 158.

Viac o téme: PodvodPolícia SeniorkaDôchodcovia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu