Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Nitranov vystrašili sirény: Po mestskej časti lietali všetky záchranné zložky! Vieme, čo je za tým

Polícia previezla rodičku do nemocnice. Zobraziť galériu (3)
Polícia previezla rodičku do nemocnice. (Zdroj: Getty Images)

NITRA - Po tom, ako Slovenskom otriasli v stredu dopoludnia dve nehody, z toho jedna tragická, si ľudia mysleli, že na dnes je už tragédií viac, ako dosť. Napriek tomu obyvateľov Nitry prekvapili krátko popoludní sirény áut záchranno-bezpečnostných zložiek. Vystrašení sa pýtali na dôvody. Vieme, čo je za tým!

Krátko popoludní sa na sociálnej sieti, konkrétne v skupine Dopravný servis Nitra a okolie zobrazilo viacero príspevkov. Všetky sa pýtali na jedno - prečo cez mestskú časť Čermáň lieta množstvo policajných a hasičských áut či sanitky. Okrem toho bolo nad mestom pod Zoborom počuť aj vrtuľník. Obyvatelia Nitry si preto mysleli, že sa v meste či okolí stala vážna dopravná nehoda. 

Nitranov vystrašili sirény: Po
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: FB / Dopravný servis Nitra a okolie)

"Vie niekto, čo sa deje? Cez Čermáň letelo uz asi 20te húkajúce auto - sanitka, hasiči, policajti," píše sa v jednom z príspevkov. "Cez Čermáň ide už tretia kvíliaca sanitka, a hasiči, niečo sa deje...," píše sa v ďalšom. V diskusii sa ľudia zamýšľali, čo to môže byť a obávali sa najhoršieho - ďalšej tragickej nehody. Všetko má však byť úplne inak.

Obrátili sme sa na Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Nitre, kde nám ozrejmili, čo má byť za množstvo húkajúcich áut v uliciach Nitry. "Hasiči majú cvičenie. Naši tam nemajú žiadny oznámený prípad," informovala hovorkyňa Renáta Čuháková. Jej slová následne potvrdili aj viacerí diskutujúci. 

Nitranov vystrašili sirény: Po
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: FB / Dopravný servis Nitra a okolie)

Viac o téme: NitraZáchranné zložkyPoplach v NitreCvičenie hasičov
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu