Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Brutálna vražda v Košiciach: Muž vybehol na ulicu aj s vraždenou zbraňou!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Trenčiansky kraj)

KOŠICE - Polícia začala trestné stíhanie pre obzvlášť závažný zločin vraždy, pri ktorej prišla o život 65-ročná žena. Informovala o tom košická krajská policajná hovorkyňa Lenka Ivanová s tým, že podozrivý je 69-ročný muž.

Oznámenie o napadnutí ženy v jednom z obytných domov v košickej mestskej časti Západ prijali policajti v nedeľu (20. 8.) ráno. Policajné hliadky pohotovostnej motorizovanej jednotky (PMJ) našli na jednom z pochodí ženu, ktorej už mestskí policajti poskytovali predlekársku prvú pomoc.

 

NEDEĽA BOLA V KOŠICIACH TRAGICKÁ Košickí policajti vykonávajú úkony smerujúce k vzneseniu obvinenia osobe podozrivej zo...

Posted by Polícia SR - Košický kraj on Monday, August 21, 2023

Keďže bola podľa Ivanovej dôvodná obava, že osoba nachádzajúca sa v byte môže byť podozrivá zo spáchania tohto skutku, príslušníci PMJ ju vyzvali, aby z bytu vyšla von s rukami nad hlavou. "Po opakovanej výzve z bytu vyšiel 69-ročný muž s ostrým zakrvaveným predmetom v ruke. Policajti muža okamžite za pomoci donucovacích prostriedkov spacifikovali," uviedla. Podľa doposiaľ zistených informácií mal ženu nezisteným ostrým predmetom opakovane bodnúť do rôznych častí tela. Zraneniam podľahla.

"Vzhľadom na zranenia, ktoré boli zistené u podozrivého muža, bol prevezený do jednej z košických nemocníc, kde bol po operačnom zákroku krajským policajným vyšetrovateľom zadržaný," dodala s tým, že v súčasnosti vykonávajú ďalšie potrebné procesné úkony smerujúce k vzneseniu obvinenia.

Viac o téme: VraždaDôchodkyňaPolícia Košice
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu