Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Poslanec Peter Pčolinský počas vypočúvania svojho brata: Odkaz na sociálnej sieti! TOTO si myslí

(Zdroj: Topky/Vlado Anjel)

BRATISLAVA – Zatiaľ, čo jeho brat vypovedá pred vyšetrovateľom Národnej kriminálnej agentúry, poslanec Peter Pčolinský (Sme rodina) poslal prostredníctvom sociálnej siete Facebook jasný odkaz o tom, čo si o súčasnom dianí v bezpečnostných zložkách myslí.

Archívne video: Tlačová konferencia policajného prezidenta Štefana Hamrana s názvom Rozuzlenie

Tlačová konferencia policajného prezidenta Štefana Hamrana s názvom Rozuzlenie (Zdroj: Topky/Ramon Leško)

Podľa Kollárovho poslanca, „všetci, ktorí sa čo i len krivo pozreli na skupinu policajtov na NAKA či kajucnikov a ich ´koní ktoré pásli´, sú dnes obvinení z absolútnych absurdít.“ „Dokonca sa už za trestne považuje, ak postupujete v zmysle zákona,“ tvrdí.

 

🔴Všetci, ktorí sa čo i len krivo pozreli na skupinu policajtov na NAKA či kajucnikov a ich “koní ktoré pásli”, sú dnes...

Posted by Peter Pcolinsky on Saturday, August 19, 2023

"Každopádne založiť zločineckú skupinu v čase, keď ste v kolúznej väzbe, je úplná haluz. Toto nie je nič ine, len VENDETTA založená na absolútnych nezmysloch, právnych absurditach a pocitoch ublíženia. Uvidíme, či tu ešte ma niekto z orgánov presadzujúcich právo zdravý rozum,“ dodal.

Poslanec tak urobil v čase, keď má jeho brat, bývalý šéf SIS Vladimír Pčolinský, na krku obvinenie a vypovedá na policajnej stanici v Žiline. Obvinenie piatich ľudí sa týka zločineckej skupiny, ktorá mala sťažiť alebo mariť vyšetrovania korupčných a iných trestných činov, navodzovať dojem manipulácie výpovedí svedkov vyšetrovateľmi, ale aj diskreditovať orgány činné v trestnom konaní. Dve osoby boli obvinené pre zneužívanie právomoci verejného činiteľa z pomsty. Spolu s Pčolinským sú obvinení podnikateľ Peter Košč, expolicajt Ján Kaľavský, bývalý člen SIS Martin Ciriak a jej súčasný šéf Michal Aláč, ktorý bol vypovedať v piatok. Skončil v cele predbežného zadržania. Pčolinský dnes v Žiline vypovedá od 10. hodiny.

Viac o téme: Peter PčolinskýVladimír Pčolinský
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu