Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Matovičovi sa diskusia na východe vymkla spod kontroly: Kolega Šudík ho vo vypätej situácii chránil vlastným telom!

Matovič čelil na stretnutí ostrej kritike, pričom ho chránil vlastným telom jeden z kolegov.
Matovič čelil na stretnutí ostrej kritike, pričom ho chránil vlastným telom jeden z kolegov. (Zdroj: Facebook/Dianie v Snine, Tomáš Šudík)

SNINA - Predvolebné kortešačky sa môžu zvrhnúť a nezachráni ich ani pozitívna nálada organizátorov a ľudí, ktorí sú spriaznení so stranou. Niečo podobné mohol po tomto týždni vnímať aj šéf OĽaNO a priatelia Igor Matovič. Ten totiž na ďalekom východe pri diskusii s občanmi prudko narazil na hnev jedného z občanov.

archívne video

SaS žiada predvolanie maďarského veľvyslanca (Zdroj: Facebook/Sloboda a Solidarita)

Všetko sa zvrhlo pred vstupom do spoločnej sály v Snine, kde sa uskutočnila samotná diskusia. Nejde pritom o nič prevratné, keďže Matovič svoje turné "bez ochranky" opäť obohatil o ďalšie termíny. Blíži sa totiž posledný mesiac predvolebnej kampane a všetci sa vo veľkom snažia stretávať s občanmi.

Stret s kritikom plný napätia

Tieto strety bývajú v závislosti na účastníkoch príjemné, no majú potenciál byť aj veľmi nelichotivé. Matovič pritom sám trvá na tom, aby sa na diskusii objavovali ľudia s rôznymi názormi. Teraz sa mu to zrejme vypomstilo,keďže sa na sociálnych sieťach objavilo ostré video stretu medzi Matovičom a jeho kritikom z radu občanov. Padli dokonca aj vulgarizmy.

 

ZO SPRÁVY: Privítanie Igora Matoviča v Snine 🫢

Posted by Dianie v Snine on Tuesday, August 15, 2023

Šudík musel šéfa strany chrániť vlastným telom

Z videa je navyše evidentné, že Matoviča pred samotným pánom chráni poslanec Tomáš Šudík, ktorý sa o incidente rozhovoril aj na sociálnej sieti. "Vo viacerých médiách sa písalo, že sa odohrala nejaká bitka a došlo na facky. Vôbec to nie je pravda. Áno, prišlo do Sniny pár jedincov. Štyria starší páni, ktorí javili známky požitia alkoholu a boli nesmierne vulgárni. To je ale asi o výchove každého človeka. Myslím si, že diskusia v Snine prebiehala veľmi dobre. Bol veľmi konštruktívny dialóg. Následne títo páni z diskusie odišli, keďže diskutovať nevládali a nechceli," reagoval Šudík, ktoré akurát z auta smerom do Medzilaboriec nahral posledný komentár k tejto téme.

Satirická scéna sa baví

Zdá sa však, že z tejto témy má internet dobrú zábavu. Šudíkov ochranný štít sa ocitol aj na stránke Prezident.

 

Osobný strážca zasahoval v Snine. Skoro ako Jason Statham 👊👍 https://www.facebook.com/watch/?ref=search&v=112530285273801&external_log_id=0ac2ea70-c52b-4adb-9b93-f455e0476b78&q=dianie%20v%20snine

Posted by Prezident on Tuesday, August 15, 2023
Viac o téme: StretnutieIgor MatovičSninaVoľby 2023OĽaNO a priatelia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu