Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

AKTUÁLNE Vážna dopravná nehoda pri Hradišti: Cesta je uzavretá! Na mieste sú všetky záchranné zložky

Vážna dopravná nehoda v Hradišti Zobraziť galériu (2)
Vážna dopravná nehoda v Hradišti (Zdroj: FB/Polícia SR)

HRADIŠTE - Cesta II/579 medzi Hradišťom (okres Partizánske) a partizánskou mestskou časťou Návojovce zostala v sobotu popoludní uzatvorená. Dôvodom je vážna dopravná nehoda medzi osobným autom a traktorom.

aktualizované 16:29

Cestu II/579 medzi Hradišťom (okres Partizánske) a partizánskou mestskou časťou Návojovce v sobotu popoludní po zrážke osobného auta s traktorom už sprejazdnili. Informovala o tom trenčianska krajská polícia na sociálnej sieti. 

Najťažšie zranenému pomáhali leteckí záchranári z Trenčína, 33-ročný muž podľa nich utrpel viacpočetné rezné rany oboch dolných končatín a úraz hrudníka. "Po ošetrení a napojení na monitor vitálnych funkcií bol v stabilizovanom stave a pri vedomí letecky prevezený na ďalšie vyšetrenie do Fakultnej nemocnice v Trenčíne," informovala vrtuľníková záchranná zdravotná služba Air-Transport Europe na sociálnej sieti. 

 

‼️ AKTUÁLNE JE UŽ CESTA lI/579 PREJAZDNÁ BEZ OBMEDZENÍ ‼️ Jazdite opatrne. ‼VÁŽNA DOPRAVNÁ NEHODA‼ ‼CESTA STÁLE...

Posted by Polícia SR - Trenčiansky kraj on Saturday, July 22, 2023

aktualizované 14:51

Nehoda na ceste II/579 medzi Hradišťom (okres Partizánske) a partizánskou mestskou časťou Návojovce v sobotu popoludní si vyžiadala troch zranených, z toho jedného ťažko. Cesta je pre zrážku traktora a osobného auta naďalej neprejazdná.

 

‼PRÁVE TERAZ: DOPRAVNÁ NEHODA, CESTA JE UZAVRETÁ‼ ➡Na ceste II/579 medzi obcami Hradište a Návojovce sa stala dopravná...

Posted by Polícia SR - Trenčiansky kraj on Saturday, July 22, 2023

"Vodič traktora jazdiaci v smere na obec Hradište pri tom, ako odbočoval na poľnú cestu, narazil do osobného vozidla Peugeot, ktoré ho v tom čase predchádzalo. V dôsledku toho vozidlo Peugeot zišlo z cesty, kde sa pretočilo a skončilo nakoniec naspäť na kraji vozovky prevrátené na ľavej strane," opísali policajti. 

Vodička Peugeotu podľa nich utrpela ľahšie zranenia, s ktorými ju previezli do nemocnice. "Jeden spolujazdec utrpel rovnako ľahšie zranenia a ďalšieho spolujazdca vo vážnom stave previezli vrtuľníkom do nemocnice," doplnila polícia. Dychová skúška oboch vodičov skončila s negatívnym výsledkom. Polícia miesto nehody dokumentuje a pracuje na odklone dopravy. Vodičov vyzvala, aby rešpektovali jej pokyny. 

Polícia dopravu na mieste riadi

Informuje o tom trenčianska krajská polícia na sociálnej sieti. "Na mieste sú všetky záchranné zložky. Polícia nehodu dokumentuje," uviedli policajti. Polícia dopravu na mieste riadi, vodičov vyzvala, aby rešpektovali jej pokyny.

Viac o téme: NehodaAutoTraktorPolícia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu