Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Heger vyrukoval na občanov s novým billboardom: Zistili sme, kto je staršia pani na fotke

Heger vyvesil v uliciach Slovenska pomerne netradičné billboardy. Zobraziť galériu (3)
Heger vyvesil v uliciach Slovenska pomerne netradičné billboardy. (Zdroj: Topky/Ramon Leško, tip čitateľa)

BRATISLAVA - Mediálna kampaň politických strán už takto polroka pred voľbami beží naplno. Vedomý si tejto situácie zainvestoval aj Eduard Heger formou strany Demokrati, ktorá sa začala v uliciach prezentovať cez nový billboard, kde sa končiaci premiér nazýva familiárne "Edo". Šéf strany sa na ňom objavuje spolu so staršou pani, po ktorej identite sme pátrali.

archívne video

Tlačová konferencia Demokratov k aktuálnej politickej situácii (Zdroj: Topky/Ramon Leško)

V uliciach hlavného mesta naši čitatelia narazili na billboardovú kampaň Demokratov. V nej sa Eduard Heger prezentuje na fotografii so staršou ženou, ktorú objíma. Jeho jednoznačný slogan znie: "Demokrati spájajú". Týmto gestom a vizuálom zrejme chce voličom našepkať aj to, že myslí aj na staršie generácie.

Heger vyrukoval na občanov
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Tip čitateľa)

Hegerovcom prieskumy veľmi nevychádzajú

Hegerovcom pritom už počas posledných mesiacov veľmi nevychádza politická stratégia vo forme odčlenenia od Igora Matoviča a jeho OĽaNO. Hoci prieskumy začali na hodnote piatich percent, ktoré nevyhnutne potrebujú na účasť v parlamente, o niekoľko týždňov nestúpali, ale naopak, klesli na hodnotu menej ako štyroch percent. To by im nateraz síce nezabezpečilo miesto v parlamente, no aspoň by zinkasovali príspevok na fungovanie strany od štátu, ktorý sa získava pri zisku nad tri percentá.

Staršia žena je pani Vierka, ktorej rodina dala súhlas na kampaňovú fotografiu, reagujú Demokrati

Na takto vznikajúcu stranu ide o pomerne netradičný vizuál, a tak nás zaujímalo, ako vznikal a kto je staršia pani, ktorá na fotografii drží Hegera v náručí. Išlo vraj o jedno zo stretnutí straníkov s voličskou základňou.

Heger vyrukoval na občanov
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Topky/Vlado Anjel)

"Na našich nových billboardoch je s Eduardom Hegerom pani Vierka. Fotografia vznikla na fotení pri návšteve domova sociálnych služieb. Pani Vierka a jej rodina samozrejme súhlasila s uverejnením fotografie na billboarde," povedal pre Topky člen tlačového oddelenia Demokratov Matúš Mandrák.

Viac o téme: BillboardSúhlasVierkaEduard HegerStaršia pani
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu