Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

POZOR Známa sieť predajní sťahuje obľúbenú pochúťku: FOTO Podozrenie na prítomnosť nebezpečnej baktérie!

BRATISLAVA - Na našich pultoch sa objavil produkt, po ktorého skonzumovaní môžete skončiť s vážnymi zdravotnými problémami. Upozornila na to sieť predajní dm, ktorá okrem kozmetiky ponúka aj potraviny. Práve v jednom takomto výrobku - sezamovej paste - nevedia vylúčiť prítomnosť salmonely.

Archívne video: Minister pôdohospodárstva Samuel Vlčan o zastropovaní cien niektorých potravín na tri mesiace

Minister pôdohospodárstva Samuel Vlčan o zastropovaní cien niektorých potravín na tri mesiace (Zdroj: Topky/Ramon Leško)

Ako uviedla sieť drogérií dm, z dôvodu preventívnej ochrany spotrebiteľa sťahujú z predaja výrobok dmBio tahin sezamová pasta, 250 g s minimálnou dobou trvanlivosti 21.02.2025 a 25.02.2025. Nevedia totiž vylúčiť, že v uvedenom výrobku sa môže vyskytovať salmonela.

"Konzumácia potravín kontaminovaných salmonelou môže spôsobiť hnačku, bolesť brucha a občas aj zvracanie a miernu horúčku. Príznaky spravidla po niekoľkých dňoch odznejú samé. Pri pretrvávajúcich príznakoch odporúčame vyhľadať lekára," uviedli. 

 

Vážení zákazníci, z dôvodu preventívnej ochrany spotrebiteľa sťahujeme z predaja výrobok dmBio tahin sezamová pasta,...

Posted by dm drogerie markt Slovensko on Friday, March 24, 2023

"Prosíme vás, aby ste predmetný výrobok nekonzumovali a priniesli ho do ktorejkoľvek dm predajne, kde vám naši zamestnanci poskytnú ďalšie informácie ohľadne postupu pri jeho vrátení. Kvalita a bezpečnosť výrobkov sú našou najvyššou prioritou, a preto sa úprimne ospravedlňujeme za vzniknutú situáciu a komplikácie," odkázali zákazníkom. 

Viac o téme: VýrobokSalmonelaStiahnutie z trhu
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu