Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Bratislavskí policajti vyšetrujú trestné činy poškodzovania cudzej veci

Bratislavskí policajti vyšetrujú trestné činy poškodzovania cudzej veci Zobraziť galériu (2)
Bratislavskí policajti vyšetrujú trestné činy poškodzovania cudzej veci (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj)

BRATISLAVA - Bratislavskí policajti vyšetrujú trestné činy poškodzovania cudzej veci, ku ktorým došlo od nedele (5. 3.) do štvrtka na Lietavskej ulici a Rusovskej ceste v hlavnom meste. Obom neznámym páchateľom hrozí trest odňatia slobody až na jeden rok. Informovala o tom bratislavská krajská policajná hovorkyňa Silvia Šimunková.

"Podľa doterajších informácií doposiaľ neznámy páchateľ na Lietavskej ulici vytvoril na bočnej a zadnej stene bytového domu čiernou farbu nápis s rozmerom 73 centimetrov, čím svojím konaním spôsobil vlastníkom škodu v celkovej výške 2000 eur," uviedla polícia.

Bratislavskí policajti vyšetrujú trestné činy poškodzovania cudzej veci
Zobraziť galériu (2)
Bratislavskí policajti vyšetrujú trestné činy poškodzovania cudzej veci  (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj)

Dodala, že na Rusovskej ceste zas neznámy páchateľ poškodil sklenenú výplň, na ktorú napísal nápis s rozmermi 2,5 metra na výšku a deväť metrov na dĺžku. Stranu budovy poškodil tiež. Spôsobená škoda v tomto prípade bude podľa slov hovorkyne predmetom ďalšieho dokazovania.

Viac o téme: DomVyšetrovanieTrestný činPoškodzovanieBratislava
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu