Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Kuriózna nehoda v Bratislave: Vodič motorky si riadne zavaril! Po zrážke s policajným autom ušiel, pátrajú po ňom

Polícia vyzýva vodiča motocykla, aby sa prihlásil na polícii
Polícia vyzýva vodiča motocykla, aby sa prihlásil na polícii (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj)

BRATISLAVA - Vodič motocykla po pondelkovej (2. 1.) zrážke s policajným autom v Bratislave ušiel z miesta činu. Policajti ho vyzývajú, aby sa prihlásil na polícii. Zároveň žiadajú verejnosť o pomoc pri objasnení dopravnej nehody. Informovala o tom hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Jana Šimunková.

K nehode malo dôjsť približne o 20.12 h. "Podľa doposiaľ zistených informácií k zrážke malo dôjsť počas toho, ako policajt na služobnom motorovom vozidle odbočoval z Farského ulice smerom na Bosákovu, pričom pri prejazde križovatkou došlo k zrážke s vodičom motocykla. Vodič motocykla po zrážke z miesta dopravnej nehody utiekol," uviedla polícia. Napriek vykonaným úkonom sa jej vodiča nepodarilo vypátrať.   

archívne video: Nehoda vodiča ukrajinskej národnosti v Nitre sa posunula, vodič čelí obvineniu

Nehoda vodiča ukrajinskej národnosti v Nitre sa posunula, vodič čelí obvineniu (Zdroj: Facebook/Polícia - Nitriansky kraj)

K zraneniu príslušníkov polície nedošlo

Po nehode príslušník odboru dopravných nehôd udalosť zadokumentoval, následne došlo k zaisteniu motocykla. Aktuálne je nehoda v štádiu objasňovania. "K zraneniu príslušníkov polície nedošlo. U vodiča služobného motorového vozidla bola vykonaná dychová skúška na zistenie prítomnosti alkoholu v jeho organizme, ktorá sa skončila s negatívnym výsledkom," dodala Šimunková. 

Polícia v tejto súvislosti vyzýva vodiča motocykla, aby sa prihlásil na polícii. "Zároveň žiadame tých občanov, ktorí disponujú akýmikoľvek informáciami o osobe vodiča motocykla, aby nás kontaktovali," uviedla hovorkyňa. Urobiť tak môžu na bezplatnom telefónnom čísle 158, prípadne formou súkromnej správy na sociálnej sieti bratislavskej polície. 

Viac o téme: NehodaMotocykelútekBratislava
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu