Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

VIDEO Panika a moment hrôzy: Vodič autobusu stratil kontrolu nad vozidlom a namieril to rovno do jazera!

Turecký autobus skončil v jazere
Turecký autobus skončil v jazere (Zdroj: Twitter/DW News)

ANKARA – Sociálnymi sieťami sa šíria desivé zábery, ktoré boli natočené kamerovým systémom v autobuse. Kamera zachytila, ako sa bezmocný vodič a pasažieri snažia zo všetkých síl uniknúť zo smrteľnej pasce. Cez okná autobusu sa totižto na nich valila obrovská masa vody, z ktorej bolo takmer nemožné uniknúť.

archívne video

Hromadná autonehoda v Číne (Zdroj: Profimedia.sk)

Incident sa stal v trajektovom prístave Atabey v okrese Battalgazi, vo východnom Turecku. Autobus sa snažil dostať na trajekt, no vodič nezvládol riadenie, stratil kontrolu nad vozidlom a spadol aj s cestujúcimi do jazera.

Cestujúci sa držali sedadiel a zábradlí, vyskočili na sedadlá a cez okná, kde sa valila voda, vyšli aj s pomocou miestnych obyvateľov priamo do jazera Karakaya. Moment hrôzy a prekvapenia možno vyčítať z vodičovej tváre ale aj z reakcie pasažierov. Naštastie však on aj jeho pasažieri nehodu prežili, a len traja z nich museli byť hospitalizovaní so zraneniami, ktoré priamo neohrozovali ich život.

Miestni obyvatelia im prišli na pomoc a museli konať naozaj rýchlo, aby pomohli zachrániť cestujúcich na palube autobusu. Po incidente miesto prehľadali špecializovaní potápači, ktorí skontrolovali, či sa v autobuse nenachádzal ešte niekto iný a či náhodou nie je stále uväznený pod vodou.

Viac o téme: VozidloAutobusTrajektyTureckoStrata kontrolyKarakaya
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu