Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Prvý prípad volebnej korupcie na východe: Do pomerne neznámej obce Roštár napochodovali kukláči NAKA!

NAKA zasahovala v obci Roštár. Zobraziť galériu (2)
NAKA zasahovala v obci Roštár. (Zdroj: Facebook/Polícia SR)

ROŽŇAVA/ROŠTÁR - Je to neuveriteľné, ale krátko pred komunálnymi voľbami, ktoré sa uskutočnia už o týždeň v sobotu, sa v obci Roštár odohrala veľká policajná akcia. Príslušníci NAKA do, pre verejnosť pomerne neznámej obce, nabehli so všetkým čo mali a vyšetrovali volebnú korupciu! To je určite len niekoľko dní pred oficiálnym otvorením volebných miestností s urnami určite nepríjemné.

VIDEO Zásah polície a NAKA v obci Roštár:

Polícia a príslušníci NAKA zasahujú pre volebnú korupciu v obci Roštár na východe Slovenska (Zdroj: Facebook/Polícia SR)

Polícia na sociálnej sieti dokonca zverejnila video z celého zásahu v sprievode podmazu veľmi tvrdej hudby. Ich záver je jasný - v obci prišli len niekoľko dní pred voľbami na vážny prípad volebnej korupcie. "Vyšetrovateľ Národnej kriminálnej agentúry dnes vzniesol obvinenie osobe J. Č. z obce Roštár v okrese Rožňava za prečin volebnej korupcie," píše polícia.

Prvý prípad volebnej korupcie
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/Polícia SR)

Detaily sú nateraz neznáme, prezradia ich, až keď to situácia dovolí

"Vzhľadom na prebiehajúce procesné úkony v tejto chvíli nemôžeme poskytnúť podrobnejšie informácie, urobíme tak hneď, ako to situácia vo vyšetrovaní dovolí," dodali ešte orgány, ktoré podľa záberov zo zásahu mali toho na práci pri vyšetrení zločinu skutočne veľa.

Viac o téme: KorupciaKomunálne voľbyPolícia NAKA
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu