Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

AKTUÁLNE Prekliaty týždeň na cestách: Pri Leviciach sa prevrátil autobus s asi 30 ľuďmi!

Nehoda autobusu Zobraziť galériu (3)
Nehoda autobusu (Zdroj: FB/Hasičský a záchranný zbor)

LEVICE - V obci Bohunice v okrese Levice sa prevrátil autobus s 29 ľuďmi. Nehoda si doposiaľ vyžiadala 5 zranených.

Prekliaty týždeň na cestách! Po tragickej nehode v Bratislave sa v obci Bohunice v okrese Levice prevrátil autobus. Vnútri bolo 29 cestujúcich. Informovali o tom hasiči na sociálnej sieti. Podľa predbežných informácií k vážnym zraneniam neprišlo. 

Nehoda autobusu
Zobraziť galériu (3)
Nehoda autobusu  (Zdroj: FB/Hasičský a záchranný zbor)

"Hasiči momentálne zasahujú pri dopravnej nehode autobusu, ktorá sa stala v k.o. Bohunice, okres Levice. Po príchode na miesto udalosti bolo zistené, že autobus skončil mimo vozovky, kde ostal prevrátený na boku. V tom čase sa v ňom nachádzalo 29 cestujúcich, z ktorých 4 osoby utrpeli ľahšie zranenia. Momentálne sa už všetky osoby nachádzajú mimo autobusu. Zasahujúci hasiči vykonali na vozidle protipožiarne opatrenia a poskytli zraneným predlekársku prvú pomoc. Na mieste udalosti zasahujú profesionáli z Levíc a z Nitry a dobrovoľní hasiči z DHZO Bátovce," informovali hasiči s tým, že nehoda si doposiaľ vyŹiadala 5 zranených. 

Správu aktualizujeme. 

Tragédia na Zochovej

V nedeľu 2. októbra prišlo na Staromstskej ulici v Bratislave k obrovskej tragédii. Teraz už bývalý športový funkcionár Dušan Dědeček vo vysokej rýchlosti vrazil do zastávky Zochova, na ktorej sa v tej chvíli nachádzalo asi 40 ľudí. Zomrelo 5 mladých študentov, jeden stále leží v kritickom stave v nemocnici, ďalší mali stredne ťažké zranenia. 

Nehoda na Zochovej ulici v Bratislave si vyžiadala päť obetí a desať vážne zranených ľudí (Zdroj: TASR/Pavol Zachar)

Dědečkovi namerali 1,69 promile. Opitý bol aj jeho syn, ktorý sedel na mieste spolujazdca. Arogantného vodiča zadržala polícia a obvinili ho zo všeobecného ohrozenia, za čo mu hrozí trest 20 až 25 rokov alebo doživotie. Prokurátor podal návrh na jeho väzobné stíhanie, rozhodovať o ňom bude sudca pre prípravné konanie dnes o 16-tej hodine. 

Galéria: Tragická noc v Bratislave: Na mieste, kde arogantný vodič zabil 5 študentov, ľudia zapaľujú sviečky

 

 

Viac o téme: NehodaAutobusAutonehoda
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu