Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Nočná dráma v Bratislave: POŽIAR dodávky! Niekto ju umýselne zapálil, polícia začala stíhanie

Požiar dodávky na Gagarinovej ulici v Bratislave
Požiar dodávky na Gagarinovej ulici v Bratislave (Zdroj: Tip čitateľa)

BRATISLAVA - Sviatočný večer v Bratislave sa nezaobišiel bez drámy. Na Gagarinovej ulici museli zasahovať policajti aj hasiči pri požiari dodávky. Zdá sa, že ju niekto úmyselne zapálil.

Krátko po pol deviatej v pondelok večer bola na Gagarinovu ulicu privolaná policajná hliadka. Oznamovateľ uviedol, že došlo k požiaru auta. "Po príchode sa na mieste nachádzali už príslušníci HaZZ ktorí dokončovali hasiace práce na prednej časti zaparkovaného vozidla Peugeot Boxer. V dôsledku požiaru došlo ku kompletnému vyhoreniu priestoru motora ako aj interiéru vozidla," uviedol hovorca Michal Szeiff. 

Zdá sa však, že dodávku niekto zapálil úmyselne. "Na miesto sa po uhasení požiaru dostavil aj zisťovateľ príčin požiarov, ktorý po ohliadke uviedol ako príčinu vzniku požiaru pravdepodobne úmyselné konanie neznámej osoby. Zo strany povereného príslušníka Okresného riaditeľstva PZ v Bratislave II bolo v tejto súvislosti začaté trestné stíhanie vo veci trestného činu poškodzovania cudzej veci. Ďalšie okolnosti ako aj príčiny, za ktorých k tejto udalosti prišlo sú v súčasnosti predmetom vyšetrovania," dodal Szeiff. 

Nočná dráma v Bratislave! Neznámy páchateľ podpálil dodávku (Zdroj: Tip čitateľa)

Viac o téme: PožiarDodávkaPodpáleniePolícia Bratislava
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu