Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Mladý Slota vytasil svoj tím: Podoba s otcom síce nezaprie, ale, fíha ... Pozrite sa na túto SEXI posilu!

Mladí slotovci v politike len začínajú, no už ukazujú svoj ambiciózny tím. Pavol Slota však rozhodne nezaprie korene. Zobraziť galériu (17)
Mladí slotovci v politike len začínajú, no už ukazujú svoj ambiciózny tím. Pavol Slota však rozhodne nezaprie korene. (Zdroj: Topky/Ján Zemiar, TASR - Pavol Ďurčo)

BRATISLAVA - Už nemá viac čo skrývať a pred verejnosťou vytasil celý svoj tím, s ktorým vyráža do politického boja! Áno, reč je o známom synovi niekdajšieho prvého muža národniarov - Pavlovi Slotovi. Aj keď sa to na prvý pohľad nezdá, na svojho otca sa ponáša viac, ako by sme si pripustili a jeho vyjadrenia tiež ďaleko neutekajú. Celé to však nie je len o jeho synovi, pozrite sa na tú sexi posilu, ktorú Slota do tímu priniesol!

VIDEO Pavol Slota oznamuje nové plány subjektu Domov-NS:

Máme tu nový subjekt, ktorý chce spájať národné strany: Na túto úlohu sa podujal Slotov syn! (Zdroj: Topky/Ján Zemiar)

Aký otec - taký syn

"Slovenky a Slováci". Presne takto si pamätáme prvotné príhovory Jána Slotu svojím voličom. Práve takto mladý Pavol Slota svoju tlačovú konferenciu síce nezačal, no toto slovné spojenie sa v jeho prejave objavovalo viackrát. Rôzne výrazy ako "Slovensko, slováci, slovenské, národné" boli nekompromisnou súčasťou jeho slovníka, na ktorom predstavoval svoj tím nového hnutia Domov-NS. 

Mladý Slota vytasil svoj
Zobraziť galériu (17)
 (Zdroj: Topky/Ján Zemiar)

Podpisy máme, stranu zakladať nebudeme

Mladý Slota sa svojím primárnym vystupovaním až tak neponáša na otca a jeho politické kroky tiež nevedú tým istým smerom. Sám totiž stranu zakladať nechce, a to aj keď majú získaných vyše 11-tisíc podpisov.

Mladý Slota vytasil svoj
Zobraziť galériu (17)
 (Zdroj: Topky/Ján Zemiar)

Mladá sexica v tíme

Slota namiesto toho vytasil svoj tím, s ktorým chce spájať "národné a slovenské" strany a predstavil aj svoju sexi kolegyňu, pri ktorej by viacero mužského osadenstva voličov stratilo svoju pozornosť. Mladučká Jana Jányiová však má okrem parlamentnej politiky ambíciu uchádzať sa o priazeň aj počas blížiacich sa komunálnych a župných volieb. Konkrétne v Bratislave. Sama sa pritom venuje športovému marketingu.

Mladý Slota vytasil svoj
Zobraziť galériu (17)
 (Zdroj: Topky/Ján Zemiar)

Mladý Slota vytasil svoj
Zobraziť galériu (17)
 (Zdroj: Topky/Ján Zemiar)

Je tam podoba? Rozhodnite vy!

Syn slávneho otca Pavol síce na tlačovej konferencii nevystupoval vôbec tak radikálne, ako kedysi prvý muž národniarov z SNS, no črty tváre a úsmev rozhodne nemôže poprieť. "Milujeme svoje deti, milujeme svojich bratov a sestry. Každého jedného Slováka a Slovenku. (..) Našimi prioritami bude Slovák, Slovenka, Slovensko!" povedal v závere konferencie Slota, čím opäť vzbudil nostalgiu v prípade dnes už pamätných prejavov Jána Slotu. :-) 

Mladý Slota vytasil svoj
Zobraziť galériu (17)
 (Zdroj: Topky/Ján Zemiar, TASR - Pavol Ďurčo)

Je preto na vás, našich čitateľoch, aby ste rozhodli, či sa nový politický líder ponáša na niekdajšieho predsedu SNS.

Viac o téme: OtecSynPodobaJán SlotaPavol SlotaDomov-NS
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu