Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Známy saskár Martin Klus prekvapil: Radostná novina, bude znova otcom! Dojímavé foto mladej rodiny

(Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA – Ďalšie dieťa na ceste. Štátny tajomník ministerstva zahraničných vecí a dlhoročná známa tvár strany SaS Martin Klus sa už o pár dní stane znova otcom. Klus o tejto radostnej novine informoval prostredníctvom sociálne sieti a zverejnil aj fotku svojej polovičky.

Štátny tajomník rezortu diplomacie má väčšinu svojich príspevkov na sociálnej sieti zameraných na prácu. Teraz sa však rozhodol podeliť aj so svojím súkromím.

„Dnes má polvýročné narodeniny. Táto úžasná dáma – moja Ivka. Zvyčajne to býva tak, že oslávenec dostáva darček, ale tento rok je to (opäť) tak, že najkrajší darček ide dať Ivka už o pár týžňov/dní nám. Ako píšem, užasná. Tak sme jej s Leom aspoň poriadne hneď ráno zaspievali ´veľa zdravia, štastia…´ “ napísal vo štvrtok.

Príspevok doplnil o niekoľko spoločných fotiek, z ktorých je jasné, že synovi Leovi pribudne v krátkom čase súrodenec. Malý Leonard sa narodil vlani a 30. mája oslávi svoje prvé narodeniny. Klus krátko po jeho príchode na svet oznámil, že sa niekoľko dní bude venovať najmä svojej rodine.

Viac o téme: DieťaRodičMartin Klus
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu