Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Cigánikovej slnečné okuliare počas kľúčového hlasovania vyvolali ošiaľ: Mala čo vysvetľovať! TOTO sú jej argumenty

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Topky/Maarty)

BRATISLAVA – Poslankyňa za SAS Jana Bittó Cigániková tento týždeň v parlamente mnohých prekvapila. Po chodbách ako aj v rokovacej sále, osvetlenej len umelým svetlom, sa totiž pohybovala v slnečných okuliaroch. Nešlo však o žiaden módny výstrelok, práve naopak. Dôvodom boli zdravotné problémy a operácia.

Cigániková vysvetlila dôvod, prečo sa v parlamente pohybuje v slnečných okuliaroch, na sociálnej sieti. „Nie v NR SR nepraží slnko, ako mi niektorí vtipálci píšu,“ odkázala. „Som krátko po operácii očí, takže v najbližších dňoch chodím v slnečných okuliaroch od rána do večera, vonku aj vnútri, bez ohľadu na poveternostné podmienky,“ dodala.

 

Nie v NR SR nepraží slnko, ako mi niektorí vtipálci píšu 🤪 Som krátko po operácii očí, takže v najbližších dňoch chodím...

Posted by Janka Bittó Cigániková - Fungujúce zdravotníctvo on Wednesday, May 4, 2022

Cigániková len nedávno prekvapila zmenou imidžu, keď sa na verejnosti začala objavovať v dioptrických okuliaroch. Ako vtedy povedala pre Topky.sk, dôvodom boli dlhoročné problémy so zrakom.

Tie ju trápia v podstate celý život a okuliare boli súčasťou jej života od troch rokov. V puberte následne začala používať kontaktné šošovky a veľa ľudí preto ani len netušilo, že šéfka zdravotníckeho výboru má problémy so zrakom.

Podľa strany SaS sú Hatráková a Tabak symbolmi toho, prečo zlyhalo hlasovanie o vydaní Fica (Zdroj: Topky/Maarty)

Zmena nastala až nedávno keď pri kontrole u svojho očného lekára zistila, že to veľmi nepomáha jej zraku, a tak sa po rokoch rozhodla prejsť znova okuliare. Už vtedy však avizovala, že rozhodnutá kvôli silným dioptriám - päťkám - podstúpiť operáciu na ich zníženie.

Viac o téme: OkuliareOperáciaJana Bittó Cigániková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu