Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Tak toto nikto NEČAKAL: Polícia vyhlásila pátranie po Vlhovej! Dôvod vás prekvapí

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: RTVS)

BRATISLAVA – Víťazstvo Petry Vlhovej na extrémne ťažkej zjazdovke, ktorú komplikoval silný vietor, potešilo mnoho Slovákov. O športovej forme lyžiarky niet pochýb, no ani zlé poveternostné podmienky neboli pre Vlhovú prekážkou, aby dosiahla svojho a potvrdila titul snehovej kráľovnej. Avšak, krátko po Vlhovej víťazstve sa do celej veci obuli policajti. Tí po snehovej kráľovnej dokonca vyhlásili pátranie!

Petra Vlhová to opäť dokázala. Dvadsaťšesťročná Liptáčka vyhrala v tejto zime už štvrtý z piatich slalomov, okrem Záhrebu zvíťazila dvakrát v Levi a raz v Lienzi. Náročný slalom, ktorý staval tréner jej rivalky Mikaely Shiffrinovej Mike Day, však zvládla s prehľadom a aj napriek chybe hneď v úvode si udržala líderskú pozíciu. 

Petra Vlhová pózuje na
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TASR/Michal Svítok)

Víťazstvo našej snehovej kráľovnej si však všimli aj slovenskí policajti, ktorí po nej okamžite pátranie. Avšak, z úplne iných dôvodov, ako by sa na prvý pohľad mohlo zdať! "Pátrame po osobe ženského pohlavia, s hnedými vlasmi a očami, výškou 180 centimetrov, vekom 26 rokov z Liptovského Mikuláša, ktorá niektorým spôsobuje dlhodobú frustráciu, inými radosť a hrdosť," ozrejmili policajti.

Tak toto nikto NEČAKAL:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: FB / Polícia Slovenskej republiky)

Následne zverejnili aj dôvod pátrania. A tým je extrémne vysoká rýchlosť. "Objekt okamžite najať do polície. Potenciálne nasadenie na cestných pirátov a kriminálnikov na úteku. Chytí každého," dodali spolu s gratuláciou Vlhovej. Samozrejme, z ich strany išlo o vtip. Vlhovej, ktorá v Chorvátsku zvíťazila tretíkrát za sebou, gratulujeme!

Viac o téme: PátranieSnehová kráľovnáPolícia Petra Vlhová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu