Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Ďalšie kolo očkovacej LOTÉRIE je tu: Rozdali 400-tisíc eur! Eduard heslo nevedel, maľoval byt

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: reprofoto RTVS)

BRATISLAVA - Očkovacia lotéria z dielne ministra financií Igora Matoviča pokračuje svojou štvrtou časťou. Minulý víkend v očkovacej lotérii rozdali 500-tisíc eur. Podarí sa to aj tentokrát?

archívne video

OČKOVACIA LOTÉRIA Zuzana prišla o rozprávkovú výhru v poslednej sekunde (Zdroj: Repro RTVS)

Na očkovaciu lotériu sa valí jedna kritika za druhou. Prvá časť bola absolútnym fiaskom, rezort financií tak zmenil pravidlá. Heslá teraz svietia na obrazovke ešte pred vylosovaním víťaza. No aj posledná časť vyvolala mierne zmiešané pocity. No zdá sa, že bývalý premiér je so svojím dielom spokojný. 

Očkovacia lotéria opäť v znamení bizarností: Výhra po zle vyslovenom hesle aj neradostné priznanie!

V dnešnej relácií bolo prvé heslo SÚZNENIE. Výhercu vyžrebovala Silvia Šarköziová z Cigánskych diablov. Michal z Beliniec však o 100-tisíc eur prišiel, pretože telefón nezdvihol. Získal tak 1000 eur a k tomu pesničku od Cigánskych Diablov.

Druhým heslom je CARMEN. Ďalšou vyžrebovanou výherkyňou je pani Anna z Olešnej. Tá stihla zdvihnúť telefón v 20-sekundovom limite. Heslo vykríkla niekoľkokrát, keďže v telefóne bolo počuť, že aj ona má oneskorený prenos v televízii. Nakoniec si odniesla 201-tisíc eur. 

Tretím heslom, ktoré priniesla herečka Anna Šišková, je TAJNÉ ŽIVOTY. Tretím výhercom je Peter z Hýľova. Hrá o 101-tisíc eur. Peter zdvihol a povedal aj správne heslo.

Štvrté heslo prišiel povedať Gregor Mareš. Heslom je ZVEDAVOSŤ. Vyžrebovaný je Martin z Banskej Bystrice. Ten telefón zdvihnúť stihol a povedal aj správne heslo. Vyhráva tak 101-tisíc eur.

Posledným, piatym heslom, je PREVENCIA. Oznámila ho Andrea Piačková z covidového oddelenia. Piačková vyžrebovala Eduarda z Batizoviec. Aj ten zdvihol telefón, no keďže maľoval byt, tak heslo nevedel. "Nebola to moja priorita," povedal na margo toho, že prišiel o 100-tisíc eur. Získal aspoň 1000-eur. Budúcu nedeľu tak hrá prvý vyžrebovaný o 200-tisíc eur. 

Viac o téme: VýhraIgor MatovičKoronavírusOčkovacia lotéria
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu