Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Brutálny prípad v Šamoríne: Z vraždy matky troch detí obvinili jej manžela! V cele si chcel ublížiť

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj)

ŠAMORÍN - Uplynulý štvrtok otriasol Šamorínom brutálny prípad. Došlo k nemu skoro ráno. Horor sa odohral za dverami jedného z bytov. O život prišla len 34-ročná Tatiana, pôvodom z Ukrajiny. Polícia z jej likvidácie podozrieva jej manžela.

Vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície v Trnave obvinil z obzvlášť závažného zločinu vraždy 37-ročného muža. Má ísť o manžela nebohej Tatiany. Tá bola matkou troch detí.

"K incidentu medzi manželmi malo prísť vo štvrtok, ‪28. 1. 2020‬ v skorých ranných hodinách, v byte Šamoríne. Žena, pôvodom Ukrajinka, mala po tele viaceré devastačné zranenia, ktorým na mieste podľahla. Za účelom stanovenia presnej príčiny smrti nariadil vyšetrovateľ vykonať súdnu pitvu," informovala polícia.

Chcel si ublížiť 

Policajní kriminalisti zadržali manžela nebohej v rovnaký deň. "Z dôvodu vykonávania procesných úkonov bol umiestnený do cely policajného zaistenia. Počas zadržania si policajti všimli, že v cele dochádza k samo poškodzovaniu zadržanej osoby," popísala polícia.

Napokon muž skončil v nemocnici. "Zranenie osoby, aj samo poškodzovanie osoby, sa považuje za mimoriadnu udalosť a preto okolnosti, za ktorých došlo k jeho zraneniu, preverí podľa interných predpisov oddelenie kontroly," doplnili ochrancovia zákona.

Vyšetrovateľ už podal podnet na väzobné stíhanie partnera zavraždenej. "Na základe príkazu súdu ho policajti eskortovali do výkonu väzby. Vzhľadom na zranenia bol muž prevezený do nemocnice v Trenčíne. Zákon ukladá za vraždu na blízkej osobe trest odňatia slobody na 20 až 25 rokov až doživotie," uzavreli ochrancovia zákona.

Viac o téme: ManželVraždaPodozrivýŠamorín
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu