Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Kollárova čajová kauza má tvrdú dohru! V nemocnici končia dve zamestnankyne

Boris Kollár
Boris Kollár (Zdroj: Facebook/Boris Kollár)

BRATISLAVA - Pre čajovú kauzu počas hospitalizácie Borisa Kollára, prišli o pozíciu dve ženy. Ide o námestníčku pre ošetrovateľstvo Máriu Idešicovú a vedúcu sestru, ktoré majú odísť koncom decembra.

To, že dve ženy mali byť vyhodené, priniesol portál pluska.sk. Podľa hovorcu ministerstva vnútra Petara Lazarova však tieto informácie nie sú pravdivé a námestníčku nevyhodili, ale jej bola ponúknutá iná pozícia. Sama námestníčka to však podľa tvnoviny.sk vníma inak. 

Zákaz, nezákaz! Borisa Kollára v nemocnici navštevujú kamarátky: Hádky a ospravedlnenie premiéra!

"Bola som osobne upovedomená Generálnym riaditeľom, že som sklamala jeho dôveru, kedže som sa podľa jeho názoru nemala postaviť na stranu sestier. V danej situácii bolo Generálnym riaditeľom nástojčivo požadované, aby som ako námestníčka bezvýhradne stála na jeho strane a nie na strane podriadených sestier. Po zreteľnom a asertívnom objasnení môjho postoja chrániaceho podriadené sestry, mi v rozhovore medzi štyrmi očami Generálny riaditeľ oznámil, že ku mne ako k námestníčke už nemá dôveru a preto nevidí dôvod na moje ďalšie zotrvanie v tejto funkcii, pričom súčasne dodal, že si nevie predstaviť moje zaradenie na inej pozícii," povedala pre portál námestníčka.

Mária Idešicová do hospitalizácie Borisa Kollára v nemocnici ako prvá námestníčka 35 rokov. Tvrdí, že na ňu neboli žiadne sťažnosti, práve naopak. Na svoju osobu počúvala chvály. Teraz doplatila na to, že sa zastala sestričiek, ktoré mali konflikt s priateľkami Borisa Kollára. Sestričiek sa vtedy zastali viacerí politici aj prezidentka. 

Viac o téme: NemocnicaSestričkyBoris Kollár
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu