Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Starosta bratislavského Ružinova žiari štastím: Jeho rodinka sa už čoskoro rozrastie

Starosta bratislavského Ružinova Martin Chren oznámil radostnú novinu.
Starosta bratislavského Ružinova Martin Chren oznámil radostnú novinu. (Zdroj: TASR - Martin Baumann, Gettyimages.com)

BRATISLAVA - Starosta mestskej časti Ružinov v Bratislave Martin Chren má po celoplošnom testovaní, podobne ako iní starostovia po Slovensku za sebou naozaj pracovne nabité obdobie, až sa zdá, že ten všetok stres z aktuálnej situácie sa vôbec nevytráca. Chren má v týchto dňoch ale naopak veľký dôvod na radosť. Verejnosti totiž prezradil, že s partnerkou čaká svoje prvé dieťa.

Chren novinu oznámil v statuse na sociálnej sieti Facebook, kde spomínal projekty, ktoré má ako starosta rozbehnuté. "No ako to v živote býva, tie najšťastnejšie okamihy prichádzajú nečakane a z úplne inej strany, než si človek pôvodne myslel," začal Chren.

Zmena života od základu

Starosta sa na svoje prvé dieťatko veľmi teší. "O pár týždňov sa môj život od základu zmení - a už sa toho doma nevieme dočkať. S mojou Radkou sme nadšení, šťastní, tešíme sa, aj máme trochu strach a rešpekt, asi ani neviem nájsť dostatok správnych slov, ako opísať tú emóciu... keď položíte ruku na bruško a nový život vám zvnútra svojim kopaním dá najavo, že sa už teší na tento svet," popisuje ružinovský starosta.

Zdá sa, že párik je už na prírastok poriadne nachystaný, o čom svedčí aj fotografia série detských oblečení a hračiek. Chren zároveň oznámil, že si v týchto dňoch určite vyberie dovolenku, aby mohol byť doma s rodinou čo najdlhšie. 

Vedia už aj termín

S partnerkou už dokonca vybrali aj meno a vedia, kedy sa malý synček narodí. “Čakáme s Radkou naše prvé dieťatko a náležite k tomu to aj prežívame. Malý Kristián (aj keď ho už tato volá Kuko) sa má narodiť na prelome januára a februára, ale keďže sa zdá byť akčný po rodičoch, možno sa na svet bude pýtať o čosi skôr. Zatiaľ nám dáva najavo, že sa na nás teší, najmä pravidelným silným kopaním, takže ho mama volá malým nindžom,” prezradil pre Topky Chren.

Viac o téme: DieťaRužinovMartin Chren
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu