Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

VIDEO Krajčí má v strane nového náboženského parťáka: Minister financií na VIDEU ako kazateľ v kostole

Krajčí si už niečim podobným prešiel, no zdá sa, že v KÚ je podobne zmýšľajúcich politikov ešte viac.
Krajčí si už niečim podobným prešiel, no zdá sa, že v KÚ je podobne zmýšľajúcich politikov ešte viac. (Zdroj: YouTube/Kmeňový Šamanizmus, Facebook/L.D.)

BRATISLAVA - Krátko po voľbách sa začalo ukazovať, že ľudia z kandidátky OĽaNO to s náboženským konzervativizmom myslia skutočne vážne a u niektorých politikov sa dal tento jav pozorovať až s priveľkou dávkou prekvapenia. Dnes už pamätné video ministra zdravotníctva Mareka Krajčího o vnímaní Ducha svätého a jogy strieda ďalšie video. Tentokrát je v tom zapletený ďalší minister z tejto vládnej strany.

Ide o ministra Eduarda Hegera, ktorý má na starosť rezort financií. V hnutí OĽaNO kandidoval za konzervatívne hnutie Kresťanská únia (KÚ), a tak až v týchto dňoch niektorí liberálne zmýšľajúci voliči s prekvapením sledujú myšlienkové pochody niektorých predstaviteľov vlády. V týchto dňoch vyplávalo na povrch video, kde Heger hovorí ako nejaký kňaz počas kázne o tom, ako sa komunikuje s Bohom.

"Duch svätý prichádza v tichosti, a na to, aby sme ho počuli, musíme sa aj my stíšiť," hovorí Heger počas prednáškového videa, ktoré bolo očividne zacielené na divákov konzervatívneho kanála misiefilmom.sk. "Ten, ktorý vzkriesil Krista z mŕtvych je v nás. On má tú istú moc. Duch svätý má stále tú istú moc. On nás chce učiť vstupovať do skutkov," prihovára sa divákom Heger.


Krajčiho šokujúce VIDEO z minulosti: Reči o okultizme a VÁŠNIVÉ opisovanie náboženského zážitku


Krajčí má nového súkmeňovca v koalícii

Video očividne pochádza ešte z čias pred koronakrízou a s veľkou pravdepodobnosťou aj pred časom, ako OĽaNO vstúpilo po voľbách do vládneho kabinetu ako najsilnejší subjekt. Podobnou vecou si už prešiel aj spomínaný minister Krajčí, ktorý okrem videa o okultizme počas jogy si zaplatil aj článok v istom konzervatívnom printovom médiu.

Viac o téme: VideoNáboženstvoEduard Heger
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu