Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Business centrum na Karadžičovej: Zhltne spolu 3,5 miliardy Sk!

Vizuál nového business centra na Kradžičovej
Vizuál nového business centra na Kradžičovej

RUŽINOV - Stavbári sa nezastavia! Druhá fáza budovania Business centra na Karadžičovej ulici sa začne na jar budúceho roku. Na ploche 109-tisíc m² pribudnú dve administratívne budovy a jedna stavba so sedemdesiatimi bytmi.

Stavebné práce by sa mali ukončiť v roku 2010. „Tri nové budovy plynule nadviažu na dve už existujúce a vytvoria mestský komplex,“ povedala hovorkyňa investora Želmíra Rácová. Vzhľad Karadžičovej ulice sa zásadne zmení a bude pripomínať mestský bulvár. Investičné náklady prvej fázy predstavujú 2,2 miliardy korún. Druhá fáza projektu si vyžiada ďalších 1,3 miliardy korún. Trojpodlažný suterén s 1 200 parkovacími miestami doplní stovka vonkajších parkovacích boxov.

Súčasťou Business centra budú aj strediská služieb, obchody a reštaurácie. Architekti sľubujú špičkové svetlá. Obklady spoločných priestorov budú z prírodných materiálov. Výhodou je poloha komplexu. „Vzniká v tesnom susedstve s autobusovou stanicou Mlynské nivy a zároveň sa nachádza na vnútornom dopravnom okruhu,“ uzavrela Rácová.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu