Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Urbáni, Štefanec a Kondrót: Služobka ako z hororu

Na snímke je poslanec Milan Urbáni.
Na snímke je poslanec Milan Urbáni.

BRATISLAVA - Poslanci Milan Urbáni (HZDS), Ivan Štefanec (SDKÚ) a Maroš Kondrót (Smer) na tento let tak skoro nezabudnú.

Ich pracovná cesta do Lisabonu trvala neuveriteľných 14 hodín, teda 3-krát dlhšie ako za normálnych okolností. Kancelária NR SR im totiž podľa nich vybavila let s nízkorozpočtovými aerolinkami, ktoré až 2-krát museli núdzovo pristáť. Obyčajný poslanecký výjazd na európsky výbor národných parlamentov na smrť vystrašil našich poslancov.

„Nebolo nám všetko jeho, " priznal sa chlapsky Ivan Štefanec z SDKÚ. Namiesto 4 hodín leteli do hlavného mesta Portugalska až 14 hodín. Postarali sa o to komplikácie s lietadlom jednej nízkorozpočtovej spoločnosti. Už krátko po štarte z ostrova Malorka ich boeing nevedel nabrať výšku. Po prvýkrát tak musel núdzovo pristáť znovu na ostrove. „Potom, ako po vyše 2 hodinách znovu vzlietol, sa neuveriteľná situácia opäť zopakovala, niečo opäť začalo klepať,“ povedal Štefanec.

Podľa neho asi 100 ľuďom na palube vyschlo v krku, lebo sa znovu museli vrátiť na východzie letisko. „V tento nevydarený deň sme z nej prakticky vzlietli až 3-krát. A to som si hovoril, že po dovolenke na Malorke sa sem už viackrát nevrátim,“ dodal Milan Urbáni z HZDS.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu