Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Pravda o pikantných fotografiách Zsuzsovej! FOTO Vieme, koho silikóny použila na Maznáka

Alena Zsuzsová, keď ju viedli na Špecializovaný trestný súd v Banskej Bystrici a Alena na fotke, ktorú poslala Martinovi Glváčovi. Zobraziť galériu (6)
Alena Zsuzsová, keď ju viedli na Špecializovaný trestný súd v Banskej Bystrici a Alena na fotke, ktorú poslala Martinovi Glváčovi. (Zdroj: Reprofoto/HNonline, Reprofoto/TV Markíza)

BRATISLAVA - Alena Zsuzsová je momentálne jednou z najznámejších žien na Slovensku. Nielen preto, že je obvinená z objednávky brutálnej popravy novinára Jána Kuciaka a jeho snúbenice Martiny, ale aj pre jej kontakty s rôznymi vysokopostavenými ľuďmi. Okrem toho mala mať veľmi blízky vzťah aj s Marianom Kočnerom. Zdá sa však, že všetkých ťahala za nos.

Podľa medializovaných informácií si Alena mala písať s rôznymi politikmi a pravdepodobne tak robila na príkaz Mariana Kočnera, aby ich neskôr mohli vydierať. Písať si mala s Jurajom Drobom, s Borisom Kollárom, Martinom Glváčom, ale aj Danielom Lipšicom. Kollár sa ku komunikácii priznal, Lipšic tvrdí, že nebola jeho. V súvislosti s pikantnými správami sa skloňuje aj meno Andreja Danka.

Glváč posielal Zsuzsovej svoje selfie, aj z parlamentu: Dvojica sa mala osobne stretnúť

Podpredseda parlamentu Martin Glváč, s ktorým si vymieňala aj fotky so sexuálnym podtónom, komunikáciu najskôr popieral, neskôr tvrdil, že ju koordinoval s bezpečnostnými zložkami štátu. O tom však nič nevie Špeciálna prokuratúra. Zdá sa však, že Glváč sa nechal nachytať a fotky, ktoré mu Alena posielala, neboli jej. 

Krásky zo sociálnych sietí

Fotky, ktoré mala Zsuzsová podľa printscreenov z vyšetrovacieho spisu posielať Martinovi Glváčovi, boli nabité erotikou. Na oplátku jej podpredseda parlamentu poslal svoje selfie, a to aj priamo z rokovacej miestnosti. 

Alena sa vydávala aj za ruskú miss.
Zobraziť galériu (6)
Alena sa vydávala aj za ruskú miss.  (Zdroj: Instagram)

Fotografia, ktorú poslala Alena
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Reprofoto/Tvnoviny)

"Si božsky krásna a zaslúžiš si hýčkanie a opateru," napísal Glváč Zsuzsovej, podľa neho to bolo však koordinované bezpečnostnými zložkami. Vysokopostavený politik však zrejme vtedy nevedel, že sa nepozerá na skutočnú Alenu. 

Tá si na očarovanie mužov pomohla krásnymi ženami zo sociálnych sietí. Jednou z nich je aj ruská miss Anastasia Reshetova, ďalšou americká herečka a modelka Ashley Greene. 

Zsuzsová si upravovala fotografie
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: omediach)

Zsuzsová si upravovala fotografie
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Twitter)

Viac o téme: Martin GlváčAlena Zsuzsová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu