Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Kotlebovci lákali sklamaných ľudí na živého dinosaura: Bizarná reakcia Uhríka, prečo prišiel len umelý

Marian Kotleba Zobraziť galériu (3)
Marian Kotleba (Zdroj: SITA/Branislav Bibel, gettyimages)

BRATISLAVA – To sa len tak nevidí. Ľudová strana Naše Slovensko (ĽSNS) na jednu zo svojich akcií, ktorú usporiadalo jej žilinské krídlo v júli, lákala na niečo skutočne neobvyklé. Na sprievodnom plagáte k akcii Vatra zvrchovanosti mnohým udrel do očí posledný bod programu. Účastníci mali vidieť živého prehistorického tvora!

Ako napísala žilinská pobočka strany na svojom facebookovom účte, program akcie zo 14. júla bol prevažne orientovaný na detských návštevníkov. Niet sa čomu čudovať, pretože tí rozdiel medzi živým a umelým dinosaurom spoznajú ťažko.

Miesto živého dinosaura predviedli
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

Návštevníci, ktorí očakávali avizovaného živého dinosaura, však zostali sklamaní. Na akcii sa, samozrejme, ukázal iba človek v dinosaurom kostýme. Napriek tejto skutočnosti sa s ním deti podľa záberov dobre zabavili.

Reakcia ĽSNS

Podpredseda strany ĽSNS Milan Uhrík túto chybu prisúdil tragickej udalosti a nad situáciou vyjadril ľútosť bizarným spôsobom. „Dinosaurus na ceste po vydrancovanom Slovensku zdochol od hladu. Namiesto vypaseného dobytka našiel v rozpadnutých slovenských maštaliach už len myši a potkany,“ povedal podpredseda strany pre Topky.

Miesto živého dinosaura predviedli
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Kotleba - Ľudová strana Naše Slovensko - okres Žilina)

Strana vyjadrila záujem podobnej situácii v budúcnosti predísť. „Po najbližších voľbách urobíme všetko pre to, aby sme slovenské poľnohospodárstvo postavili opäť na pevné nohy, nech sa podobná tragédia už neopakuje,“ dodal Uhrík.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu