Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Exprimátor Marián Lichner († 57): Sotil ho niekto zo schodov?

Exprimátor Banskej Štiavnice Marián Lichner († 57).
Exprimátor Banskej Štiavnice Marián Lichner († 57).

BANSKÁ ŠTIAVNICA - Smrť exprimátora preveruje polícia! Po tom, čo minulý týždeň po páde zo schodov zomrel banskoštiavnický exprimátor Marián Lichner († 57), podala jeho manželka trestné oznámenie.

Podľa našich informácií si zrejme myslí, že jej milovaného manžela zo schodov niekto sotil! „Polícia prijala trestné oznámenie a prípad je v štádiu preverovania,“ potvrdila zástupkyňa krajskej policajnej hovorkyne Petra Babulicová.

Podľa našich informácií podnet na políciu podala práve manželka nebohého Mariána Lichnera. Rút Lichnerová sa odmietla o smrti milovaného muža s nami rozprávať: „Mám veľký smútok, prepáčte, nechcem o tom hovoriť.“ Po Banskej Štiavnici sa však povráva, že exprimátora zo schodov niekto sotil.

„Tvrdí to aj jeho manželka,“ dozvedeli sme sa od nášho zdroja. „Prípad je momentálne v skrátenom vyšetrovaní, do 30 dní bude jasné, či sa vôbec trestné stíhanie začne,“ informovala Babulicová. M. Lichner bol primátorom mesta 16 rokov, kým ho vo vlaňajších voľbách neporazil Pavol Balžanka.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu