Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

FOTO Zákazník sa išiel najesť do reštaurácie v Košiciach: Vypýtal si účet a takmer ho trafil šľak

(Zdroj: gettyimages.com)

KOŠICE - Zákazníci za ňu platia len neradi, reštaurácie si ju, naopak, účtujú čoraz častejšie. Stále je to však "len" voda a náklady spojené s jej servírovaním dosahujú minimálne hodnoty. No suma, ktorú si za džbán tejto tekutiny vypýtali v jednom košickom podniku, vyráža dych.

Zákazník košickej reštaurácie na Hlavnej ulici sa na facebookovej stráne v skupine Tabuľa hanby podelil o svoj zážitok. So svojimi kamarátmi si vypýtal čistú vodu. Ochotný personál mu ju bez problémov priniesol, no pri platení nastalo nemilé prekvapenie. Za liter vody s citrónom si podnik naúčtoval päť eur.

Za zmienku stojí aj fakt, že v ponukovom liste voda s citrónom nebola, preto zákazníci nemohli tušiť, koľko stojí. "Tento exkluzívny nápoj nebol uvedený v nápojovom lístku, vypýtali sme si ho len po konzultácii s čašníčkou. Tá bola vcelku milá a vinu ona pravdepodobne aj tak neniesla, mala dosť naponáhlo a my tiež, takže sme to už na mieste nechceli riešiť s manažérom."  

Pod príspevkom sa objavili rôzne komentáre. Jedni užívatelia zákazníkovi odporúčajú, aby pil čistú vodu doma, druhých suma päť eur za liter vody poriadne nahnevala. V každom prípade za takúto drahú vodu by sa nemuseli hanbiť ani najvychytenejšie reštaurácie v bratislavskom Starom Meste.  

 

Viac o téme: KošiceVoda s citrónom
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu