Piatok14. jún 2024, meniny má Vasil, zajtra Vít

Rekordná výhra v Lote stále nepadla

Tipovacia horúčka pokračuje.
Tipovacia horúčka pokračuje.

BRATISLAVA - Rekordná výhra v súťaži Loto nepadla ani v dnešnom žrebovaní. V druhom ťahu Lota tak jackpot spolu s prémiou stúpol pred ďalším losovaním na viac ako 145 miliónov korún. Vyplýva to z informácií národnej lotériovej spoločnosti Tipos. Tipujúci tak budú môcť opäť skúsiť šťastie v stredu.

Najbližšie k rekordnej sume v druhom ťahu bol dnes podľa Tiposu tipujúci, ktorý uhádol päť čísel spolu s dodatkovým číslom, a získal tak vyše 890.000 Sk. Na získanie jackpotu, ktorý dnes v druhom ťahu predstavoval vyše 90 miliónov korún, však bolo potrebné uhádnuť všetkých šesť čísel.

Ak chcel tipujúci skúsiť vyhrať aj 50-miliónovú prémiu, musel sa zapojiť do doplnkovej stávky Joker, kde by sa posledné číslo muselo zhodovať s poslednou cifrou vyžrebovaného šesťčíslia. Stávka by tiež mala obsahovať minimálne šesť uzatvorených stĺpcov.

Žiadnemu šťastlivcovi sa dnes nepodarilo uspieť ani v prvom ťahu, v ktorom však bol nižší jackpot zhruba 63 miliónov korún. Ak by však niekto z tipujúcich rozbil len tento nižší jackpot a dostal k nemu prémiu, stále by to stačilo na pokorenie doterajšieho slovenského rekordu.

Doteraz najvyššia výhra, ktorú prevádzkovateľ lotérie vyplatil v Lote predvlani, dosiahla 90,3 milióna korún.

Vyžrebované čísla v dnešnom ťahu Lota:
1. ťah 2,24,32,38,48,49 dodatkové číslo 16
2. ťah 13,22,28,33,41,49 dodatkové číslo 47

Zdroj: www.tipos.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu