Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Poriadne horúco v Bratislave: Sex priamo na námestí za bieleho dňa, nahá žena na zastávke

Na Trnavskom mýte sa odhaľovala žena na zastávke MHD.
Na Trnavskom mýte sa odhaľovala žena na zastávke MHD. (Zdroj: Tip čitateľa)

BRATISLAVA - Zdá sa, že teplé slnečné dni, ktoré zasiahli Slovensko, prebudili vášne v ľuďoch natoľko, že niektorí si neváhajú užiť intímne chvíle priamo pred zrakmi ostatných ľudí. Polícia v utorok zasahovala až pri dvoch prípadoch verejného pohoršenia. V jednom z nich si párik užíval radovánky za bieleho dňa priamo na bratislavskom Námestí SNP.

Polícia v hlavnom meste mala včera plné ruky práce. Privolali ju až k dvom trestným činom výtržníctva. Najskôr okolo druhej popoludní prišli na Námestie SNP, kde dvaja ľudia súložili priamo pred zrakmi ostatných.

"Hliadka hodnovernosť oznámenia preverila a potvrdila, pričom na mieste boli na osobnej slobode obmedzení 48-ročný muž a 41-ročná žena, ktorí sa vykonávaním pohlavného styku na trávniku za pamätníkom Slovenského národného povstania dopustili hrubej neslušnosti a verejného pohoršenia," informoval bratislavský krajský policajný hovorca Michal Szeiff.

Polícia 48-ročného Františka z Liptovského Mikuláša a 41-ročnú Evu z Bratislavy obvinila z trestného činu výtržníctva. U Evy pritom nešlo o prvý takýto čin. Polícia zistila, že v priebehu posledného roka už bola za podobný čin odsúdená.

Žena sa obnažovala na zastávke

V druhom prípade boli hliadky PZ vyslané krátko po 18.00 h na zastávku MHD na Trnavskom mýte, kde sa mala žena obnažovať na verejnosti. "Po príchode hliadky na miesto sa tam osoba už nenachádzala, avšak následne bola spozorovaná a obmedzená na osobnej slobode na Miletičovej ulici v blízkosti obchodného centra," informoval Szeiff. 

Aj 33-ročnú ženu eskortovali na príslušné policajné oddelenie, kde sa podrobila skúške na zistenie prítomnosti alkoholu v krvi. Tá bola pozitívna. Žena bola umiestnená do cely policajného zaistenia. "Poverený príslušník Okresného riaditeľstva PZ v Bratislave III začal v tejto súvislosti trestné stíhanie vo veci trestného činu výtržníctva. V oboch prípadoch je možné v prípade preukázania viny v súlade so zákonom udeliť trest odňatia slobody až na tri roky," dodal Szeiff.

Viac o téme: SexPolícia Námestie SNPVerejné pohoršenie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu