Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Toto je Matúško - anjelik z auta smrti

Chlapček prežil osudný náraz len vďaka autosedačke. Zobraziť galériu (4)
Chlapček prežil osudný náraz len vďaka autosedačke.

BOŠÁCA - Matúško (2) prežil len vďaka svojim rodičom! Kým jeho mama zahynula pred pár dňami pri autonehode na sedadle vedľa neho a otec za volantom, malý chlapček vyviazol zo všetkého bez zranení.

Akoby niekto hore chcel, aby Matúško zázrakom prežil... Bez mamy, bez otca, na svete mu ostal len braček.

Dvaja malí chlapci budú vyrastať ako siroty. Ich rodičov, Ivanu († 36) a Tomáša († 34), včera pochovali po nedeľnej autonehode na cintoríne v Bošáci pri Novom Meste nad Váhom. Chlapčekovia na poslednej rozlúčke chýbali, o oboch sa v tom čase starali ich blízki.

Toto je Matúško -
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Nový Čas)


„Je to hrozné, nevinní ľudia takto zomrú. Chudáčikovia deti, tie teraz budú musieť vyrastať bez rodičov, najťažšie to znáša ich 6-ročný syn. Ten sa aj pýtal babky, či ona, alebo druhá babka budú ich mamou,“ povedala nám žena patriaca do rodiny obetí.

Osudná cesta oboch manželov sa začala v nedeľu ráno, keď sa aj s mladším synčekom vybrali za starším Miškom (6), ktorý bol na prázdninách u starých rodičov v Bošáci. Na ceste odrazu vodič Daewoo Lanos nečakane narazil do idúceho Fiat Tipo. Ten prešiel do protismeru, kde sa čelne zrazil so Škodou 120, v ktorej cestoval Matúško s rodičmi. Dvojročný chlapček si zachránil život len vďaka správne pripevnenej autosedačke. Jeho rodičia už také šťastie nemali.

Život manželov bol podľa susedov krásny. „Boli pekný pár, s nikým nemali žiadne problémy, žili ako anjelici,“ vraví ich susedka. Tomáš a Ivana by v októbri oslávili desiate výročie sobáša. Po svadbe bývali u svojich rodičov v Bošáci a v roku 2004 si kúpili v Trenčíne byt, kde sa presťahovali. Práve tam sa im narodil Matúško.

AUTOSEDAČKA ZACHRÁNILA AJ LAURINKU (2)

PINCINÁ - Matúškov osud postihol v stredu večer aj Laurinku (2) z Vlkanovej, ktorá z autonehody vyviazla iba s ľahkými zraneniami. Život dievčatku zachránila autosedačka, v ktorej sedela. Také šťastie už nemala jej stará mama († 51), ktorá zraneniam podľahla. Jej otec Juraj (25) skončil s pomliaždenými pľúcami a zlomenou panvou. S ľahkými zraneniami skončila aj matka dievčatka Elena (25).
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu