Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Tragédia na stavbe v Bratislave: Privalilo robotníkov, Dušanovi (†48) už nedokázali pomôcť

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: pixabay.com)

BRATISLAVA - Tragédia na novostavbe v Bratislave! Hasiči boli v nedeľu predpoludním vyslaní na pomoc zakliesnenej osobe na ulicu Mlynské nivy, kde na piatom poschodí budovy privalil stavebný diel robotníka a druhého zranil.

Ako informuje portál noviny.sk, počas zdvíhania betónového bloku sa prevalil druhý stavebný diel. Pod ním zostal zakliesnený Dušan (†48), blok mu spadol priamo na hrudník. Robotník mal byť pri vedomí a komunikovať, no po tom, čo prišli hasiči a záchranári, upadol do bezvedomia a aj napriek snahe záchranárov zomrel.

Druhého pracovníka blok iba škrtol o rameno, po ošetrení ho previezli do nemocnice. Telo nebohého Dušana podľa portálu musia znášať žeriavom, keďže priestory sú príliš úzke. Na miesto sa dostavil aj ohliadajúci lekár, ktorý nariadil vykonanie pitvy. Vyšetrovaním presných príčin, ako aj okolností tohto prípadu, sa už zaoberá polícia.

„Podľa doterajších informácií počas stavebných prác utrpel 48-ročný muž zranenia, ktorým na mieste aj napriek snahe privolanej záchrannej zdravotnej služby podľahol," spresnil neskôr informácie hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Michal Szeiff. 

Viac o téme: StavbaHasičiRobotníkMlynské Nivy
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu