Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Železničný ťah Poprad - Kraľovany je uzavretý, na trati uviazol vlak

BRATISLAVA - Silná nočná búrka spôsobila problémy na viacerých úsekoch železnice, na niektorých je železničná doprava úplne zastavená. Vlaky nepremávajú od polnoci na hlavnom ťahu od Popradu-Tatier po Kraľovany.

Na železničnú trať v čase silnej búrky popadalo množstvo stromov, ktoré narušili trolejové vedenie. Z rovnakých príčin je železničná doprava vylúčená aj na Tatranských elektrických železniciach v úseku Vyšné Hágy – Štrbské Pleso, na ozubnicovej železnici zo Štrby na Štrbské Pleso, v úsekoch trate Podbrezová – Dubová, Párnica – Dolný Kubín a Červená Skala – Telgárt.

Rýchlik 422 Cassovia, ktorý je na ceste z Košíc do Prahy, je od polnoci uviaznutý na trati medzi Východnou a Kráľovou Lehotou, nočný rýchlik 614 Zemplín z Humenného do Bratislavy stojí v stanici Poprad Tatry, rýchliky 615 Zemplín z Bratislavy do Humenného a 423 Cassovia z Prahy do Košíc stoja v Liptovskom Mikuláši.

Železnice SR spolu so Železničnou spoločnosťou Slovensko (ŽSSK) požiadali regionálne autobusové spoločnosti o náhradnú autobusovú dopravu. O vývoji situácie bude spoločnosť priebežne informovať. Všetky podrobnosti o cestovaní vlakom je možné získať na čísle kontaktného centra 18 188, v osobných pokladniciach Železničnej spoločnosti Slovensko a.s. alebo na internetovej stránke www.slovakrail.sk.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu