Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Strašná nehoda pri Trnave: Dídžej (26) napísal správu o obrovskom šťastí, teraz bojuje o život

Stav dídžeja je stále kritický Zobraziť galériu (6)
Stav dídžeja je stále kritický (Zdroj: Polícia SR, FB/Miroslav Dj-Mairee)

BRATISLAVA - V sobotu predpoludním došlo na diaľnici D1 pri Trnave, smerom na Bratislavu, k vážnej dopravnej nehode. Mercedes, v ktorom sa DJ Mairee viezol ako spolujazdec, vrazil do pred ním idúceho kamiónu a odrazil sa do zvodidiel. Mladík, ktorý je v kritickom stave, pritom len pár hodín pred incidentom zverejnil vo svojom profile na Facebooku status, kde uviedol, že sa po vydarenej hudobnej akcii vo vypredanom prešovskom klube cíti strašne šťastný.

Strašná nehoda známeho dídžeja (26) pri Trnave: FOTO Uzatvorená D1, bojuje o život

"K dopravnej nehode došlo v doobedných hodinách v smere na Bratislavu. 19-ročný vodič z Bytče dostal za volantom Mercedesu pravdepodobne mikrospánok, narazil do zadnej časti kamiónu a do zvodidiel. Pri nehode došlo k vážnym zraneniam 26-ročného spolujazdca z okr. Pezinok. Vodiča a ďalšieho spolujazdca previezli so zraneniami tiež do nemocnice. Polícia alkohol u vodiča nezistila. Okolnosti a presné príčiny nehody budú predmetom ďalšieho policajného vyšetrovania," uviedla pre Topky trnavská policajná hovorkyňa Mária Linkešová.

Strašná nehoda pri Trnave:
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: FB/Mairee, Polícia SR)

DJ Mairee sa v piatok v noci predstavil v prešovskom klube a v sobotu nadránom zverejnil krátke video z vystúpenia spolu s textom, kde sa poďakoval svojim fanúšikom a opísal svoje pocity šťastia.

Strašná nehoda pri Trnave:
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: FB/Mairee, Polícia SR)

"Poznáte ten pocit, keď neviete zaspať od šťastia? Ja už áno. Asi je jedno, či som mal 5, 15, či mám teraz 26 alebo budem mať niekedy 40. Niektoré veci proste naozaj zahrejú pri srdci a dnešná noc bola jednou z nich! Vypredať jeden z najväčších klubov na Slovensku ľuďmi 18+ bolo síce veľmi krásne, ale tá vďaka, ten obdiv, tá radosť, to nadšenie a všetko ostatné, čo mi tí ľudia dali túto noc - na to nikdy nezabudnem! Som naozaj strašne šťastný! Ďakujem," píše sa v statuse.

Strašná nehoda pri Trnave:
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: FB/Miroslav Dj-Mairee)

Strašná nehoda pri Trnave:
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: FB/Mairee, Polícia SR)

Dj Mairee cestoval pravdepodobne domov zo spomínanej akcie v Prešove, keď došlo k nehode na mokrej vozovke. Jeho fanúšikovia mu vyjadrujú na sociálnej sieti veľkú podporu. Odkazujú mu, aby sa čo najskôr uzdravil a držia mu palce.

Strašná nehoda pri Trnave:
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Polícia SR, FB/Miroslav Dj-Mairee)

Mairee, vlastným menom Miroslav Svatý, patrí medzi najobľúbenejších dídžejov a producentov na slovenskej scéne. Jeho tvorba má úspech aj u zahraničných poslucháčov tanečnej hudby. Tej sa venuje už od svojich 14 rokov. Je rezidentom projektu House Sensation a pravidelne hráva v kluboch po celom Slovensku a Českej republike. Zahral si po boku takých významných hráčov na svetovej tanečnej scéne, akými sú Hardwell, Nicky Romero, Sander van Doorn, Dimitri Vegas & Like Mike a ďalší. Informoval portál hudba.sk.

Viac o téme: NehodaDJMaireeMiroslav Svatý
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu