Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Osudná chyba Kysučana na výlete v Bratislave: Namiesto v hoteli skončil v bordeli, desivý budíček

Ilustračné foto Zobraziť galériu (4)
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstoc.com)

BRATISLAVA - Zážitok z Bratislavy, na ktorý mladý Kysučan rozhodne tak skoro nezabudne. Pred pár dňami navštívil hlavné mesto. Ako býva zvykom, neznalý sveta veľkomesta, na svoju naivitu doplatil. Zlákala ho kráska a on prišiel o všetky peniaze.

O svojom zážitku sa mladý Kysučan vtipne rozpísal na sociálnej sieti v skupine Priznania Kysučanov, aby vystríhal aj ostatných. Krátko na to, čo sa rozišiel so svojou priateľkou, prišiel na výlet do Bratislavy.

V júlový večer sa vracal z baru do hotela po Obchodnej ulici. Ako opisuje, cestou ho zastavila promotérka s tým, že práve v meste otvorili nový striptízový bar a v tú noc je vstup zadarmo. Čerstvo rozídený mladík, potužený niekoľkými pivami, neváhal. Bolo krátko pred jednou hodinou v noci.  

Osudná chyba Kysučana na
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Foto: FB/Priznania Kysučanov)

Noc sa dobre začala

V striptízovom bare sa pozeral po pekných ženách, keď k nemu prišla kráska v bielej čipkovanej bielizni menom Kim. Priznal, že je nervózny, tak mu zvodkyňa začala nosiť "modré panáky", o ktorých nevedel, čo vlastne pije. 

Ako čas postupoval a nálada Kysučana sa zlepšovala, Kim sa mu ponúkla, že mu zatancuje. "Vybral som si, nech mi zatancuje v striproome na pol hodinu. Cena 159 eur. Išli sme do takej miestnosti s veľkosťou 2 krát 2 metre," opísal Kysučan s tým, že Kim každú chvíľu nosila modré panáky a šampus. 

Pod zverejnený status pribúdajú vtipné komentáre
Zobraziť galériu (4)
Pod zverejnený status pribúdajú vtipné komentáre  (Zdroj: Foto: FB/Priznania Kysučanov)

Tvrdé prebudenie

Potom už čas mladíkovi ubehol, ani nevie ako. "Od nejakého momentu si už nič nepamätám," priznal s tým, že aj keď bol podnik od jeho hotela vzdialený približne 800 metrov, ráno o 8:45 ho zobudila policajná hliadka. "Neviem ako, ale ocitol som sa v Petržalke. Spal som pri autobusovej zastávke na zemi objímajúc veľký šuter," opísal, pričom zastávka bola od hotela vzdialená 10 kilometrov.

Osudná chyba Kysučana na
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Foto: FB/Priznania Kysučanov)

Kysučana bolela hlava a bol špinavý. Zmohol sa na to, aby skontroloval, či niečo nestratil. "Mobil som mal, kľúče od hotela tiež a peňaženku tiež. Vravím super aspoň čosi pozitívne. Kuknem do peňaženky a tam ani cent," zarazilo mladíka. Do hotela prešiel spomínaných desať kilometrov peši a unavený si ľahol hneď spať. Večer sa zobudil a snažil sa spomenúť si, čo sa vlastne v noci dialo. "Ale nič. Úplné okno. Keď som šiel dať prať rifle, našiel som v nich tento bloček," napísal so zármutkom. Ako je vidieť, za jeden večer v bratislavskom podniku minul 640 eur a 80 centov. 

Viac o téme: BarNávšteva Striptízový klub
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu