Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Vážna kolízia pri Senci: Vodička nedala motorkárke prednosť, zasahovať musel vrtuľník

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Foto: polícia)

SENEC - Seneckí hasiči momentálne zasahujú pri dopravnej nehode motocyklistu a osobného motorového vozidla na ceste medzi obcami Senec a Veľký Biel.

"V spolupráci s políciou museli uzatvoriť cestu z dôvodu pristátia vrtuľníka leteckej záchrannej služby," informovalo Operačné stredisko Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Bratislave.

Podľa dostupných informácií z miesta dopravnej nehody vodička osobného motorového vozidla pri vychádzaní z vedľajšej na hlavnú cestu smerom do Bratislavy, pravdepodobne nedala prednosť vodičke motocykla, ktorá prechádzala na motocykli po hlavnej ceste smerom do Senca.

Následkom stretu utrpela 27-ročná motocyklista zranenia, ktoré si vyžiadali jej prevoz prostredníctvom záchranárskeho vrtuľníka do jednej z bratislavských nemocníc. Prítomnosť alkoholu bola vykonanou dychovou skúškou u vodičky osobného vozidla a motocyklistky na mieste vylúčená.

Výška spôsobenej škody na osobnom vozidle bola vyčíslená na 4.000,- € a na motocykli 5.000,- €.

Z dôvodu pristátia záchranárskeho vrtuľníka, dokumentovania a odstraňovania následkov dopravnej nehody bola cesta v uvedenom úseku v oboch smeroch neprejazdná. Hliadky dopravnej polície vykonali odklon dopravy a cestu sprejazdnili krátko po 19.15 hod. Presné príčiny, okolnosti, ako aj miera zavinenia tejto dopravnej nehody sú v súčasnosti predmetom šetrenia.

Viac o téme: ZáchranáriSenec
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu