Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

MIMORIADNE DOBRÁ SPRÁVA Nezvestný pár Sáru a Mateja našli

Matej a Sára  Zobraziť galériu (4)
Matej a Sára (Zdroj: Foto: polícia)

LUČENEC - Veľké pátranie je na konci. Dvaja tínedžeri Matej a Sára sa našli. Obaja zmizli ešte v utorok a odvtedy sa po nich zľahla zem. O pomoc žiadali rodinní príslušníci aj na sociálnej sieti. Podarilo sa!

Tínedžerov Sáru a Mateja, po ktorých bolo vyhlásené pátranie, našli dnes popoludní v Novej Bani. Pre TV JOJ to potvrdila aj Sárina matka. Dvaja zaľúbenci boli nezvestní od utorka. Pátrala po nich polícia aj rodina. O pomoc žiadali aj na sociálnej sieti. 

Podľa našich informácii tínedžerov videla Andrea, ktorá okamžite kontaktovala políciu. Okolo 15 – tej hodiny boli Sára a Matej nájdení. 

MIMORIADNE DOBRÁ SPRÁVA Nezvestný
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Foto: polícia)

Polícia zverejnila detaily 

Pred malou chvíľou sme prijali oznámenie od občana, ktorý si na základe masovej medializácie všimol nezvestných Sáru a Mateja. Podľa svojich slov ich zbadal v Novej Bani v časti Brehy, kde si v potoku močili nohy. Privolaní policajti dvojicu identifikovali ako nezvestných tínedžerov.

Matej a Sára sa z domu v Lučenci vyparili v utorok. Zanechali po sebe aj rozlúčkový list, z ktorého vyplývalo, že si môžu siahnuť na život. Pátranie preto bolo mimoriadne a prebiehalo vo viacerých lokalitách na Slovensku.

Prijali sme množstvo svedectiev. Niektoré hovorili o ich pohybe v Bratislavskom kraji. Ďakujeme všetkým, ktorí nám dávali vedieť, ak ich alebo niekoho podobného vzhliadli.

MIMORIADNE DOBRÁ SPRÁVA Nezvestný
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Foto: polícia)

Sociálna sieť sa osvedčila a prispela k úspešnému pátraniu 

Zúfalá rodina pri hľadaní využila všetky možnosti. Nevynechali ani sociálnu sieť, kde prosili širokú verejnosť o pomoc. Množstvo užívateľov príspevok o stratenej Sáre a Matejovi zdieľalo. Treba povedať, že v tomto prípade sa sociálna sieť osvedčila a tínedžeri sú nájdení. 

Polícia zverejnila fotografiu nájdeného páru
Zobraziť galériu (4)
Polícia zverejnila fotografiu nájdeného páru  (Zdroj: polícia)

Polícia zverejnila videozáznam, ktorý zachytáva dvojicu na železničnej stanici v Lučenci dňa 20. júna o 11.45 hod. Miesto, kde ich videli naposledy.

Nezvestní tínedžeri, Sára, Lučenec

V utorok sa pátranie po Sáre a Matejovi začalo

Polícia v Lučenci rozbehla v utorok mimoriadne pátranie po dvoch mladých ľuďoch. "V utorok (20.6.) okolo 12-tej hodiny odišli z domu a od vtedy nemajú príbuzní o nich žiadne informácie. Rodičom zanechali list na rozlúčku, z ktorého vyplýva, že odišli spolu a že si môžu aj siahnuť na život," uviedla hovorkyňa banskobystrických policajtov Mária Faltániová. 

Viac o téme: PátranieMatejLučenecSára
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu