Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Deviataci sa opili cez slávnostnú akadémiu!

ŽELIEZOVCE - Priam neskutočný škandál sa odohral v obci Želiezovce neďaleko Levíc. Skupina deviatakov zo Základnej školy s vyučovací m jazyko m slovenským sa počas vyučovania opila.

Stalo sa tak priamo počas slávnostnej akadémie spojenej s prehliadkou úspechov školy! Spolu asi siedmim deviatakom za to zhoršili nielen známky zo správania, ale dokonca prepísali už hotové vysvedčenia! Incident sa podľa informácií Nového Času odohral v utorok, paradoxne počas slávnostnej akadémie spojenej s prehliadkou úspechov školy, na ktorú sa pripravovali dva týždne. Študenti si počas akadémie kúpili zrejme v miestnych potravinách vodku. Učitelia ich neskôr našli opitých v triedach a na toaletách.

Keď sa o alkoholovom opojení dozvedel a matka jedného z dievčat, údajne s kolabovala a museli k nej privolať sanitku. „Deti pochádzajú zo slušných rodín a zhoršená známka zo správania je pre ne možno priveľmi prísny trest na prahu vstupu do nového života,“ povedal zástupca primátora Pavel Polka.

Zástupca riaditeľa školy Vojtech Tomašovič sa k nepríjemnosti vyjadril len zdržanlivo. Konštatoval, že o tom, či žiaci majú, alebo nemajú zhoršené známky zo správania, nebude pred rozdávaním vysvedčení informovať. Na otázku, či škola proti učiteľom vyvodí dôsledky za to, čo sa stalo, odpovedal: „Nevidím dôvod, prečo by sme proti nim mali robiť nejaké sankcie, veď oni pracovnú disciplínu neporušili,“ dodal Tomašovič. Študentom hrozia na vysvedčení dvojky až trojky zo správania.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu